Συγγνώμη λάθος από Μπόρις και καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

0

Μέχρι τώρα η λογική στην Αγγλία είναι δεν παίρνουμε μέτρα και μπαίνουμε σε ανοσία αγέλης.

Δηλαδη κολλούν όλοι τον Κορονοϊό πεθαίνουν όσοι πεθάνουν και αποκτούμε αντισώματα….

Μάλλον δεν του βγήκε και τόσο καλά του Μπόρις και έτσι το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα, σηματοδοτώντας την μεταστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια στρατηγική καταστολής.

Όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει τώρα να σταματήσουν τη “μη ουσιαστική επαφή” με άλλους ανθρώπους και να αποφύγουν τις παμπ, τις λέσχες, τους κινηματογράφους και τα θέατρα, ώστε να επιβραδύνουν τη διάδοση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Τζόνσον.

Οι οικογένειες επίσης παροτρύνθηκαν να παραμείνουν στο σπίτι μαζί για 14 ημέρες εάν κάποιο μέλος παρουσιάζει συμπτώματα του ιού – ένα νέο, συνεχή βήχα ή πυρετό.

Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε: «Αυτή είναι μια πολύ ταχέως μεταβαλλόμενη κατάσταση. Προκειμένου να δοθεί η πιο αξιόπιστη επιστημονική συμβουλή, η SAGE [επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για τις έκτακτες ανάγκες] βασίζεται και εξετάζει μια σειρά αποδείξεων και απόψεων για την επίτευξη των συστάσεών της. Μέρος των στοιχείων αυτών περιλαμβάνει τα τελευταία δεδομένα μοντελοποίησης από διάφορους ειδικούς. Όλες οι συστάσεις του SAGE είναι σύμφωνες με τα καλύτερα διαθέσιμα στοιχεία. Θα δημοσιεύσουμε σύντομα νέα στοιχεία».

Απάντηση