Βομβα Μελλά: Βάλτε τον Καραμανλή για πρόεδρο να τον ψηφίσω!

0

«Κρατώ τις επιφυλάξεις μου και αυτό γιατί αυτήν τη στιγμή, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάλεις τον ελληνικό λαό».

Αυτό δήλωσε αρχικά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

«Έτσι λοιπόν, αυτήν τη στιγμή», πρόσθεσε, «πρέπει να δούμε ποια θα είναι η λίγο καλύτερη πορεία του λαού. Εάν πάμε σε εκλογές και δεν ψηφιστεί ο ΠτΔ, οι εκλογές τότε θα φέρουν λίγο πίσω και την οικονομία.

«Πρέπει λοιπόν να προσέξεις τι θα κάνεις και όσο το δυνατόν αργότερα να γίνουν εκλογές, για το καλύτερο συμφέρον του λαού»

Ο κ. Μελάς, σε διαφορετικό μήκος κύματος από τους ΑΝ.ΕΛ. που δηλώνουν ότι δε θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόσθεσε:

«Εγώ θέλω να μπει ένας υποψήφιος ΠτΔ όχι για να του λέει η κυβέρνηση υπόγραψε το ένα ή το άλλο… Καθένας έχει την άποψή του.

Σεβαστή η άποψη καθενός, αλλά λειτουργώ με το δικό μου μυαλό. Έχω λάβει τις αποφάσεις μου.

Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα γίνει. Θα δω τις λεπτομέρειες και θα λειτουργήσω με ό,τι πιστεύω συνειδητά, ότι είναι για το καλό του λαού.

Το έχω πει από την αρχή ότι αν είναι υποψήφιος ο Κ. Καραμανλής θα ψηφίσω. Δεν μπορεί να κατέβει για ΠτΔ ο Καραμανλής που τον είχαμε και πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό και απ’ όλα και να μην τον ψηφίσουμε».

Υποστήριξε πως, σε αντίθεση με την ανακοίνωση του κόμματος, στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ «δεν υπήρξε ομοφωνία…»

«Τώρα, τι ανακοίνωση έβγαλαν, δεν με απασχόλησε… Όταν καταψήφισα και το Μνημόνιο επί ΝΔ, το είχα κάνει συνειδητά, από μόνος μου και δεν είχα συνεννοηθεί με κανέναν.

Θα λειτουργήσω κατά συνείδηση. Οι αξίες και αρχές της ΝΔ είναι μέσα μου. Άλλο οι διαχρονικές αξίες όμως, και άλλο η μνημονιακή πολιτική, με την οποία διαφωνούσα και διαφωνώ», είπε.

Leave a Reply