Βόλος: Έκανε 15 χρόνια φυλακή και δραπέτευσε ένα χρόνο πριν την αποφυλάκιση!

0

ImageHandler

Είναι άγνωστο τι τον έκανε να αποφασίσει ότι δεν άντεχε άλλο στη φυλακή, παρ’ όλο που οι συνθήκες κράτησής του ήταν ιδιαίτερα χαλαρές – Μάλιστα, είχε πάρει πολλές φορές άδεια και πάντα ήταν συνεπής στην επιστροφή του

«Έφαγε το γάιδαρο», αλλά δεν είχε υπομονή να φάει και την… ουρά ένας 41χρονος Αλβανός ο οποίος εξέτιε βαριά ποινή κάθειρξης για υπόθεση ναρκωτικών, σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας! Λίγο πριν τελειώσει η ποινή του, δραπέτευσε!

Ο 41χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 16 ετών και του απέμενε μόνο ένας χρόνος για να αποφυλακιστεί. Είναι άγνωστο τι τον έκανε να αποφασίσει ότι δεν άντεχε άλλο στη φυλακή, παρ’ όλο που οι συνθήκες κράτησής του ήταν ιδιαίτερα χαλαρές. Μάλιστα, είχε πάρει πολλές φορές άδεια και πάντα ήταν συνεπής στην επιστροφή του.

Όμως, δεν έκανε το ίδιο όταν εξέπνευσε η άδεια που είχε πάρει στις 9 Ιουλίου για να βοσκήσει τα πρόβατα σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τη φυλακή. Ο Αλβανός κρατούμενος δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί δραπέτης και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, οι άνδρες του οποίου τον αναζητούν.

Leave a Reply