Βενεζουέλα: Ξενοδοχεία ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν το δικό τους χαρτί υγείας!

0

benezouela

Το πρόβλημα της έλλειψης προϊόντων έχει επιδεινωθεί τόσο στη Βενεζουέλα που ορισμένα ξενοδοχεία της χώρας ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν μαζί τους το δικό τους χαρτί υγείας και σαπούνι, δήλωσε πρόσφατα ένας εκπρόσωπος του τουριστικού κλάδου της χώρας.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του ιστότοπου Fusion, τα μικρά ξενοδοχεία της πολιτείας Μέριδα η οποία φημίζεται για τα ονειρεμένα ορεινά τοπία της, δυσκολεύονται ακόμα και να παρέχουν τα βασικά στους πελάτες τους.
«Η κατάσταση είναι απελπιστική», επισημαίνει η Xinia Camacho, ιδιοκτήτρια ενός ξενοδοχείου-μπουτίκ 20 δωματίων κοντά στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρρα Νεβάδα, προσθέτοντας ότι εδώ και ένα χρόνο υπάρχει έλλειψη σε βασικά είδη όπως το χαρτί υγείας, το σαπούνι, το γάλα, ο καφές και η ζάχαρη.

Ο Gerardo Montilla, πρόεδρος του Τουριστικού Επιμελητηρίου της Μέριδα, υπογραμμίζει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζει κυρίως τα μικρά ξενοδοχεία, τις περιόδους αιχμής.

«Απέχουμε μόλις δυόμιση ώρες από τα σύνορα με την Κολομβία και πολλά από τα προϊόντα της χώρας μεταφέρονται εκεί επειδή θα πιάσουν καλύτερη τιμή», εξηγεί στο Fusion ο Montilla.

http://www.protothema.gr/world/article/465987/venezouela-xenodoheia-zitoun-apo-tous-touristes-na-feroun-to-diko-tous-harti-ugeias/

Leave a Reply