Βανδή, Ρέμος, Ασλανίδου, Κουϊνέλης αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του πρώτου τους clip!

0

Resizer

​Το παρασκήνιο από το πρώτο video clip της καριέρας τους αποκάλυψαν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, μιλώντας στην κάμερα του «The Voice»!

«Κατεβαίνω από την Θεσσαλονίκη, βλαχάκι, να έρθω στην Αθήνα. Κάτι νερά τρέχανε, με καταβρέξανε κιόλας! Λέω “Παναγία μου, τι είναι αυτά; Τι κάνω εδώ μέσα;”. Νόμιζα ότι θα ήταν μια ώρα μόνο», είπε ο Αντώνης Ρέμος, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο του clip ήταν το «Για Να Την Κερδίσεις», το 1996, με πρωταγωνίστρια τηνΔήμητρα Αιγινίτη.

Με τον… κούκλο συμπρωταγωνιστή της «ζορίστηκε» η Δέσποινα Βανδή, το πρώτο βίντεο της οποίας ήταν για το «Γέλα Μου», το 1994: «η εταιρεία είχε αποφασίσει να πάρει ένα μοντέλο που ήταν κούκλος και όλοι αναρωτιόντουσαν “ποια είναι αυτή ρε παιδιά, δίπλα στον κούκλο, τον Θεό;”».

«Το πρώτο μου video clip ήταν το “Τι Σου Κανα Και Πίνεις”. Είχε ενδιαφέρον, αλλά πιο πολύ είχα την αίσθηση της ταλαιπωρίας. Ήταν μια εμπειρία όμως, ξεκίνησε ένας άλλος κύκλος για μένα», εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.

Ντροπή ένιωσε στο πρώτο του clip, για την διασκευή του «Όμορφη» του  Κώστα Τουρνά, ο Μιχάλης Κουϊνέλης: «δεν μπορούσα να εξοικειωθώ με την κάμερα και ακόμα δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Βέβαια, δεν δυσκολεύομαι τόσο πολύ όπως πρώτα, γιατί έχω ένα “Voice” στην πλάτη και… πάλιωσα».

njoy stuff

Leave a Reply