Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερoύν τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ …δευτερη φορα αριστερα θελαμε !!!!!

0

b07f894b502efb56c9fd89025b8f0959_L

Η δόση του ΔΝΤ που πρέπει αύριο να κατατεθεί από το ελληνικό δημόσιο, ύψους 447,7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr εμποδίζει την επίσπευση της καταβολής της γ’ δόσης για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Η ρευστότητα του Κράτους πρόκειται να δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες, αφού για να καταβληθεί η συγκεκριμένη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους, το δημόσιο ταμείο «στέγνωσε». Οι άτυχοι της υπόθεσης όμως, αναμένεται να είναι οι περίπου 635.000 δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων, οι οποίοι, ενώ προσδοκούσαν ότι θα λάμβαναν τα ποσά που τους αναλογούν ανά περίπτωση, το χρονικό διάστημα 12 – 16 Οκτωβρίου, θα πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες ακόμη.

Ο προγραμματισμός που γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) είναι ότι τελικά, το κονδύλι των 225 εκατ. ευρώ που απαιτείται για να καταβληθεί η γ’ δόση των οικογενειακών επιδομάτων, θα εκταμιευθεί ίσως στις 19 Οκτωβρίου αλλά ανοικτό είναι και να πάει μια ή δύο ημέρες πίσω σύμφωνα με πηγές του ΓΛΚ.

www.dikaiologitika.gr

Απάντηση