Αυτή είναι η ΝΥΦΗ που ΕΣΦΑΞΕ με 68 μαχαιριές την ΠΕΘΕΡΑ της !!!!

0

210616191246_6195

Μία συγκλονιστική ιστορία, ένα τρομερό έγκλημα. Ήταν τον Ιανουάριο του 2012, όταν η τότε 32χρονη Εύα σκότωσε την πεθερά της με 68 μαχαιριές στο σπίτι τους στη Χαλκιδική! Ο καυγάς με την 59χρονη μητέρα του συζύγου της κατέληξε σε δολοφονία… αλλά ο άντρας της δεν έπαψε ποτέ να στέκεται στο πλευρό της.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη  και την καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής και όχι εκ προθέσεως. Μετά από τρεισήμισι χρόνια φυλάκισης, η 36χρονη σήμερα Εύα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Ο σύζυγός της, Αντώνης, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της

«Η γυναίκα μου θα πήγαινε εκείνη τη μέρα τον γιο μου στο σχολείο και μετά θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να επισκεφθεί τον γυναικολόγο. Κάναμε προσπάθειες για τέταρτο παιδί» είχε πει τότε, ο σύζυγός της, Αντώνης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η γυναίκα του δεν είχε καλές σχέσεις με την μητέρα του, και μεταξύ άλλων, η δεύτερη αμφισβητούσε την πατρότητα των παιδιών τους.

ευα.jpg

Η Εύα λύνει τη σιωπή της τρία χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα

Καλεσμένη στην εκπομπή Tatiana Live, η 36χρονη Εύα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία αφαίρεσε τη ζωή της πεθεράς της, λύνει τη σιωπή της. Όπως περιγράφει η ίδια,  κατάγεται από τη Φλώρινα. Τελείωσε σχέδιο μόδας και τη σχολή οικοκυρικής στην Πτολεμαΐδα και στα 25 της χρόνια πήγε να εργαστεί ως σερβιτόρα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Εκεί γνώρισε τον άντρα της, με τον οποίο ερωτεύτηκαν, έκαναν δεσμό και αποφάσισαν στη συνέχεια να παντρευτούν.

«Θεωρώ πως ήμασταν με τον Αντώνη και έβλεπε ότι στερείται τον γιό της από την αγκαλιά της και αυτό την προβλημάτιζε» εξηγεί η Εύα και προσθέτει ότι όταν έμεινε έγκυος, αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού που κυοφορούσε. “Μήπως είναι μπάσταρδο; μου έλεγε”».

Η ίδια σημείωσε: «Φυσικά και το έχω μετανιώσει. Μακάρι να μην με έβγαζε ο δρόμος μου εκεί. Δεν το χωράει ο νους…»

Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η απαξιωτική συμπεριφορά της πεθεράς προς την Εύα λειτούργησε συσσωρευτικά, και ότι εκείνη τη στιγμή υπήρξε έκρηξη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που διαταράχθηκε τόσο πολύ η ψυχική της ηρεμία, ώστε να περιέλθει σε βρασμό ψυχικής ορμής.

πηγη

Leave a Reply