Αυτή είναι η γοητευτική γυναίκα που τον «καθήλωσε»!

0

olant10-700x467

Έχει απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και είναι γεγονός ότι είναι λάτρης του ωραίου φύλου.

Για τον Φρανσουά Ολάντ έχουν γραφτεί τόνοι μελάνι, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ειδκά μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε με τον αιφνίδιο χωρισμό του από τη σύζυγο του Βαλερί Τριερβελέρ και την παράλληλη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Έτσι ο τύπος μαθημένος στα ερωτικά τερτίπια του Γάλλου Προέδρου βρίσκει αφορμές για να χαριτολογήσει.

Μια τέτοιου είδους διάθεση έδειξαν τα μέσα όταν την ημέρα του εορτασμού της Βαστίλης, ο Γάλλος Πρόεδρος υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Μεξικού μετά της συζύγου του στο αεροδρόμιο!

Και τι σύζυγος! Μια γυναικάρα δίμετρη, ξανθιά ντυμένη στα κόκκινα, δεν μπορούσε να μη συγκινήσει το Φρανσουά Ολάντ που μόλις την είδε, αναφέρουν τα διεθνή μέσα εκστασιάστηκε!

Η πρώην ηθοποιός είναι επιλέξει να φορέσει ένα στενό κατακόκκινο δαντελωτό φόρεμα και ο Ολάντ φυσικά, δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, γελούσε μαζί της, τη φίλησε σταυρωτά και όλα αυτά μπροστά στον σύζυγό της, που διακριτικά προσπαθούσε να… έχει τον Ολάντ από κοντά!

 

Όπως θα δείτε και μόνοι σας η όμορφη σύζυγος του Ενρικέ Πένια Νιέτο, Αντζέλικα Ριβέρα έκλεψε την παράσταση και την προσοχή του Γάλλου Προέδρου και τα στιγμιότυπα κάνουν το γύρο του κόσμου.

 

olant-sexy

olant-sexy3

olant-sexy4

olant-sexy6

Leave a Reply