Ατμιστική Κάνναβη ( CBD) : Τα απαραίτητα αξεσουάρ

0

Το πιθανότερο είναι πως αν πριν από μερικά χρόνια κάποιος μας έλεγε ότι θα μπορούμε να μιλάμε τόσο άνετα για το κάπνισμα κάνναβης, θα ανοίγαμε το στόμα μας διάπλατα από την απορία.

Τα πράγματα ωστόσο αλλάζουν, με τις εξελίξεις να συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. 

Τι συνέβη και η κάνναβη με τα προϊόντα της έγιναν ευρύτερα γνωστά;

Γιατί ο κόσμος αναζητάει όλο και περισσότερες πληροφορίες με τις πωλήσεις να εκτινάσσονται στα ύψη;

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία εκείνα που διαχωρίζουν τη στάση μας απέναντι στην κάνναβη, τα προϊόντα και τα αξεσουάρ κάνναβης σε σχέση με το παρελθόν. 

Έτσι από τη μία πλευρά ολοένα και περισσότερες έρευνες φανερώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης, σε συνδυασμός με δυνατότητα καλλιέργειας φυτών με μειωμένη περιεκτικότητα στο συστατικό που είναι υπεύθυνο για τις ψυχοδραστικές ιδιότητες της κάνναβης.

Τι είναι η καπνιστική/ ατμιστική κάνναβη;

Η καπνιστική ή ατμιστική κάνναβη δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που δηλώνεται από τις παραπάνω λέξεις: Κάνναβη που καπνίζεται ή κάνναβη που ατμίζεται. Στις μέρες μας κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος καθώς αποτελεί μια ωφέλιμη για την υγεία εναλλακτική του καπνίσματος. 

Πρόκειται για άτι το οποίο είναι καθόλα νόμιμο αρκεί τα επίπεδα της τετρακανναβιδιόλης να μη ξεπερνάνε το ανώτερο όριο.

Ανάμεσα στα  αξεσουάρ κάνναβης (cbd), υπάρχουν αρκετά που αφορούν την ατμιστική ή καπνιστική κάνναβη. Τα βασικότερα από αυτά μπορεί να δει κανείς παρακάτω.

Αξεσουάρ κάνναβης(cbd) για κάπνισμα ή άτμιση

Ατμοποιητής κάνναβης

https://doctorweed.gr/wp-content/uploads/2018/12/fog-1.jpg

Αντίστοιχος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ο ατμοποιητής κάνναβης  κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στην αγορά. Η απόλαυση είναι μεγαλύτερη (η άτμιση αναδεικνύει τα αρώματα του φυτού ή του ελαίου) και πιο υγιεινός τρόπος καπνίσματος είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματά του.

Bong γυάλινα

https://doctorweed.gr/wp-content/uploads/2018/12/OWA5457F-wave.jpg

Ένας ακόμα τρόπος άτμισης της κάνναβης. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ο ατμοποιητής σε μια κατάσταση περισσότερο ιδιωτική και παραδοσιακή. Bong γυάλινα μπορεί να βρει κανείς σε διάφορα σχέδια και τιμές.

Leave a Reply