ΑΤΜ Βουλή: “Πρώτος ο Λαπαβίτσας “σήκωσε” λεφτά”!

0

adonis_lapabitsas_536_355

Τα δύο ATM της Βουλής έχουν… μονοπωλήσει το ενδιαφέρον παρά το δημοψήφισμα που συζητείται… παραδίπλα, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, να αναφέρει ευθέως πως είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Λαπαβίτσα, να “σηκώνει χρήματα”!

Προφανώς και δεν υπάρχει κάτι… μεμπτό στο να κάνει μία ανάληψη ο οποιοσδήποτε πολίτης, ωστόσο το ότι τα δύο ΑΤΜ της Βουλής έχουν ήδη “στεγνώσει” και ανεφοδιαστεί ήδη από το πρωί, έχει μετατραπεί σε ένα θέμα “καυτό”.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπάλληλοι της Βουλής αλλά και βουλευτές (είτε οι ίδιο, είτε μέσω συνεργατών τους) κάνουν από το πρωί… επιδρομή στα δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε τιο συγκεκριμένο γεγονός στο twitter, αφήνοντας αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Λαπαβίτσα!

Συγκεκριμένα στο tweet του -το οποίο συνοδεύεται από την εικόνα του ΑΤΜ να είναι ανοιχτό και… άδειο- αναφέρει: “Τώρα η εικόνα του ATM της βουλής…καταλάβατε τί έκαναν οι βουλευτές…ο πρώτος που είδα να σηκώνει ο κ. Λαπαβίτσας.. “.

 

Leave a Reply