Αθλητικές εκδηλώσεις στο Ξυλοκαστρο

0

image

Με εξαιρετική επιτυχία, διοργανώθηκε από την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο) και τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το διήμερο (21  και 22/06) διεθνές τουρνουά beach soccer μεταξύ των εθνικών ομάδων ανδρών της Ρουμανίας και της Ελλάδας. Στους δύο φιλικούς αγώνες, επικράτησε η εθνική ομάδα της Ρουμανίας στην διαδικασία των πέναλτυ. Επίσης σε φιλικό αγώνα επίδειξης, η εθνική ομάδα, beach soccer, γυναικών της Ελλάδας επικράτησε της Ένωσης γυναικών beach soccer του Ξυλοκάστρου.   (http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=46609&NewsType=22)
Παρουσία εκατοντάδων θεατών, στο νέο και ειδικά διαμορφωμένο, διεθνών προδιαγραφών, γήπεδο άμμου, στην μαρίνα του Ξυλοκάστρου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα των πολλών και πρωτοποριακών θερινών εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος για το φετινό καλοκαίρι.

image

Το αθλητικό καλεντάρι του Δήμου περιλαμβάνει στο επόμενο διάστημα, αγώνες beach volley, beach handball, beach soccer & beach tennis, σε αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες Ομοσπονδίες και στηριζόμενο σε χορηγίες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας.
Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή (24/06), ξεκινά στο Ξυλόκαστρο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το 1ο σκέλος του Πανελλήνιου Master Circuit beach volley (http://www.volleyball.gr/index.php/beach-volleyball/eidiseis/3181-beach-volleyball-2016)
Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής (26/06) και αναμένεται μεγάλη και υψηλού επιπέδου συμμετοχή.Σας καλούμε να έρθετε στην πόλη μας και να χαρείτε τους αγώνες!
Περισσότερες και συνεχείς πληροφορίες στο σχετικό site του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης : http://lifeisabeach.xylokastro-evrostini.gov.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/xylokastro.evrostini/?fref=nf
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής: Μιχάλης Rahman / 6942967404

Leave a Reply