Αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ σε οδηγό και λίγη ώρα αργότερα πέθανε

0

Ένα παράξενο και θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα στη Λευκάδα, όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του λίγη ώρα με τη διενέργεια αλκοτέστ για τη μέτρηση του αλκοόλ στο σώμα του. 

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, όλα ξεκίνησαν κοντά στο Λιμεναρχείο Λευκάδας, με τους αστυνομικούς να σταματούν για έλεγχο το επίμαχο αυτοκίνητο.

Ήταν περίπου 02.50 τα ξημερώματα όταν η αστυνομία που είχε μπλόκο για αλκοτέστ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο κάπου εκεί κοντά στο Λιμεναρχείο. Ο 66χρονος οδηγός , Β.Σ. υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε με 0,81g/l, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ποσοστό αρκετά υψηλό που έχριζε και δεύτερης μέτρησης.

Επειδή η βροχή είχε δυναμώσει οι αστυνομικοί του πρότειναν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν κοντά ώστε να περάσει η επιτρεπτή ώρα και να γίνει επανάληψη του αλκοτέστ. Λίγο μετά αφού είχαν φτάσει στα γραφεία της αστυνομίας ο άτυχος 66χρονος λιποθύμησε.

Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών , λόγω και της ευαισθησίας που είχε, η καρδιά του τον πρόδωσε.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον συνεφέρουν, όμως παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος. Η νεκροτομή πάντως θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Leave a Reply