Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Κόρινθο – Πως θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

0

Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα, τις πιο οικονομικές προτάσεις γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου στην Κόρινθο, με ένα κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό μας!

 

Από την άνεση του σπιτιού μας, μπορούμε να κάνουμε πολύ εύκολα σύγκριση τιμών και καλύψεων σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξουμε αυτήν που συμφέρει εμάς, για την ασφάλιση του οχήματός μας!

 

Γιατί να πληρώνετε αυξημένα ασφάλιστρα για ασφάλεια αυτοκινήτου, όταν μπορείτε να έχετε τη χαμηλότερη τιμή και τις καλύτερες καλύψεις, απλά κάνοντας σύγκριση τιμών online;

 

Οι καλύτερες προσφορές για την Κόρινθο

Για την περιοχή της Κορίνθου, θα βρείτε στο Asfaleies24.gr, την online μηχανή για σύγκριση τιμών και καλύψεων, προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου από μόλις 47€ το εξάμηνο.

 

Για παράδειγμα, μια εξάμηνη βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης για Renault Clio με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2016, έχει κόστος μόλις 46,76€!

 

Αν επιλέξετε την ετήσια ασφάλεια, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40%, σε σχέση με το αν επιλέγατε μια μηνιαία ασφάλιση.

 

Αν έχετε ένα από τα πλέον δημοφιλή οχήματα πόλης, το Toyota Yaris, τότε μπορείτε να έχετε εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από μόλις 47,77€. Η τιμή ισχύει για Yaris με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2012.

 

Με μια απλή αναζήτηση στη μηχανή σύγκρισης ασφαλίστρων, μπορείτε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα να λάβετε όλες τις προσφορές των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, να κάνετε σύγκριση κόστους αλλά και παρεχόμενων καλύψεων και να επιλέξετε την ασφαλιστική εταιρεία που ταιριάζει στο budget και τις ανάγκες σας!

 

Τι να προσέχεις όταν ασφαλίζεσαι online

Όταν ασφαλίζεσαι online, πρέπει να προσέξεις 2-3 πραγματάκια για να μην υπάρξει πρόβλημα με την έκδοση του συμβολαίου.

 

Κατ’αρχήν, όλα τα στοιχεία που προσκομίζετε θα πρέπει να είναι αληθή. Στοιχεία όπως όνομα ιδιοκτήτη και οδηγού, ηλικία, έτη διπλώματος, τκ κατοικίας, κ.α.

 

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε χωρίς ασφάλιση λόγω υπαιτιότητάς σας, για παροχή ψευδών στοιχείων με δόλο.

 

Επίσης, καλό είναι να ελέγχετε τις καλύψεις που σας προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία κι αν αυτές ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 

Για παράδειγμα, αν εσείς δε χρειάζεστε ασφάλεια κλοπής ή οδική βοήθεια, για ποιο λόγο να τις έχετε στο ασφαλιστήριό σας και να πληρώνετε εξτρά χρήματα;

 

Βάλτε τις καλύψεις που έχετε αποκλειστικά και μόνο ανάγκη έτσι ώστε να πληρώνετε το ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται στις δικές σας καλύψεις.

 

Προσοχή στα πρόστιμα ανασφάλιστων από 01/01/2022

Από 01/01/2022 έρχονται μεγάλα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα. Πλέον, μέσα από την ειδική εφαρμογή της ΑΑΔΕ, θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν τα οχήματα που δεν φέρουν ασφάλεια καθώς επίσης και οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας 2022 ή άλλης χρονιάς καθώς και δεν έχουν περάσει από τον αναγκαίο έλεγχο ΚΤΕΟ.

 

Έτσι, όλα τα ανασφάλιστα οχήματα θα κληθούν να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα καθώς επίσης θα έρθουν αντιμέτωπα και με ποινικές κυρώσεις.

 

Μην αμελείτε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, ειδικά όταν για την περιοχή της Κορίνθου μπορείτε να βρείτε προσφορές από μόλις 47€ το εξάμηνο για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης.

 

Τα πρόστιμα είναι πολλαπλάσια σε αξία της ασφάλειας, ενώ όπως αναφέραμε υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις.

 

Τέλος, για να προστατευτείτε από τυχόν ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα, καθώς περίπου 1 στα 5 οχήματα είναι πλέον δίχως ασφάλεια, καλό είναι να έχετε την κάλυψη για ανασφάλιστο στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπου σας αποζημιώνει σε περίπτωση ατυχήματος με υπαίτιο το ανασφάλιστο όχημα.

 

Επισκεφθείτε το https://www.asfaleies24.gr/ , κάντε online σύγκριση τιμών στις ασφάλειες αυτοκινήτου και βρείτε τη δική σας ιδανική ασφάλεια από μόλις 47€ το εξάμηνο για την περιοχή της Κορίνθου!

Leave a Reply