Άρης Σκούρτης: Το διακύβευμα των εκλογών και η Κορινθία που ονειρευόμαστε

0

skoyrtisΣτα πλαίσια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας ο υποψήφιος βουλευτής Άρης Σκούρτης μίλησε για το ουσιαστικό νόημα αυτών των εκλογών που είναι η συνέχεια της προσπάθειας να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να έχει μέλλον την ώρα που η αντιπολίτευση την έσυρε σε εκλογές σε μια πολύ επικίνδυνη περίοδο.

Παράλληλα ανέλυσε το όραμα του για την Κορινθία στεκόμενος στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τη γεωγραφική της θέση, την ιστορία της και τους ανθρώπους της πουμας κάνουν να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο τρόπος που είχε ανακοινώσει ο Αριστείδης Σκούρτης την υποψηφιοτητα του με το ΠΑΣΟΚ

Ο κύβος εριφθει. Μετά την δημοσιοποίηση των υποψηφιοτήτων σε ολόκληρη την επικράτεια , στις εκλογές την 25-1-2015 , είμαι υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , στο νομό Κορινθίας. Πιστεύοντας ακράδαντα πως ανήκω στους “αριστους” και όχι στους αρεστους. – Αριστείδης γαρ – Απεδεχθειν τιμητική πρόσκληση να στελεχωσω το ψηφοδέλτιο του νομού Κορινθίας… Από το 2009 τελείωσε η περίοδος της μεταπολίτευσης και η χώρα πρέπει να επιστρέψει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ και να μην κάνει πια διαχείρηση κρίσεων. Τούτων δοθέντων, καθώς σε μια σύντομη και πυκνή προεκλογική περίοδο , το αποτέλεσμα είναι εκ προοιμίου προαλειφομενο…

Leave a Reply