Αργολίδα: Η βουτιά στη θάλασσα έκρυβε κινδύνους – Ο πανικός της γυναίκας και η λάθος κίνηση!

0

<

p class=”entry-meta excert”>

Εφιάλτης έγινε για μια 35χρονη Πατρινή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το μπάνιο της, στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου. Η άτυχη γυναίκα…

<

p class=”story_content”>

ενώ κολυμπούσε, δέχθηκε την «επίθεση» μεγάλης τσούχτρας η οποία κώλυσε με τα πλοκάμια πάνω της. Πάνω στον πανικό της βγήκε έντρομη στη στεριά και έκανε το λάθος να ρίξει επάνω στα σημεία που ήταν κολλημένη η τσούχτρα ζεστό νερό, με αποτέλεσμα αυτή να μετατραπεί σε «βεντούζα» και να παραμένει κολλημένη σε τμήμα του στήθους και του προσώπου της.

αφόρητους πόνους, την οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εκεί για την αφαίρεση της έγινε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διήμερη νοσηλεία της.

Η 35χρονη, η οποία εργάζεται περιστασιακά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό σπιτιών, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Το χειρότερο όμως γι’ αυτή είναι πως κινδυνεύει για όλη τη  ζωή να φέρει σημάδια στο πρόσωπο και το  στήθος της καθώς τα αποτυπώματα από το χτύπημα της τσούχτρας θα μείνουν. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα – όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί – είναι να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει τις 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει.

Η περιπέτεια του μικρού Σταύρου

Το απόγευμα της Τετάρτης -παραμονή του Τιμίου Σταυρού- περπατούσε στην Κάτω Σούδα όπου είχε κατέβει μετά από προοτροπή φίλου του, αν και ο ίδιος αρχικά δεν ήθελε. Όπως διηγείται ο ίδιος, «κάποια στιγμή εκεί που καθόμουν σε μια ταβέρνα της Κάτω Σούδας, άκουσα φωνές από μικρό παιδί που κλαίγοντας ζητούσε βοήθεια λέγοντας «ο αδερφός μου πνίγεται».

«Αμέσως έτρεξα απέναντι από τον Ναυταθλητικό Όμιλο στην ξύλινη εξέδρα, προς την γλύστρα που έχει για τα σκαφίδια και είδα κάποια στιγμή το κεφαλάκι του μικρού παιδιού, που μετά από λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε στο νερό. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλα τη μπλούζα μου και κοίταξα προς το σημείο που έβγαιναν μπουρμπουλήθρες. Τότε με μια βουτιά εκεί περίπου που ήταν η φυσαλίδες, κουνώντας τα χέρια μου στα τυφλά, έπιασα το σώμα του και το έβγαλα σιγά σιγά έξω.

Ανέβασα στην εξέδρα ένα μικρό αγόρι ηλικίας περίπου 6-7, προσπάθησα να του προσφέρω τις πρώτες βοήθειες και παρόλο που είχε πιει πολύ νερό, το παιδί ανταποκρίθηκε. Το αποκορύφωμα όλων και παράλληλα αυτό που με συγκλόνισε ήταν όταν ρώτησα το όνομά του και έμαθα ότι τον λένε Σταύρο. Γιόρταζε βλέπετε και από ότι φαίνεται -αν και από σπόντα- μάλλον ήταν το τυχερό του!».

Οπως είπε ο Χανιώτης σωτήρας του μικρού Σταύρου το περιστατικό τον άφησε εμβρόντητο και σκοπεύει άμεσα να επισκευτεί τον μικρό που παραμονές της γιορτής του, πήρε το καλύτερο… δώρο!

Πηγή: zarpanews.grdete.gr

Leave a Reply