Αρχισαν τα όργανα Καμινη – Φωφη

0

Φυγόμαχη χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Καμίνης (απουσίαζε από τη Βουλή) – Για μικρότητες με στόχο της προσωπική προβολή έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι επιλογή μου και απόφασή μου, να πράξω ότι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή. Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης.

Είχε προηγηθεί το ρεπορτάζ του Ιωάννη Αντύπα από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο δήμαρχος Αθηναίων:

Μιλώντας σχετικά με την ψήφιση της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών, ο κ. Καμίνης είπε πως από τη μία πλευρά η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον δέσμια της συντηρητικής και λαϊκής της βάσης, ενώ, από την άλλη πλευρά, η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από μία κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που δείχνει πως είναι φυγόμαχη.

Σε ενίσχυση των επιχειρημάτων της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα και την επιστολή της προς τον Νίκο Βούτση, στην οποία αναφέρεται πως ο εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ στη διάσκεψη των προέδρων αντεδρασε στην αλλαγή της ημερομηνίας για τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.

Η επιστολή της κυρίας Γεννηματά στον πρόεδρο της Βουλής:

http://www.protothema.gr/politics/article/720953/kamini-i-fofi-gennimata-me-tis-diloseis-kamini/

Leave a Reply