Αποτελεσματικό το e-Παράβολο

0

hparavola

Υπολογίζεται ότι από 1,2 εκατ. ηλεκτρονικά παράβολα, (e-παράβολο) με συνολική μέση  μηνιαία αξία 10 εκατ. ευρώ, έχουν εκδοθεί μέσσα στο τελευταίο δεκάμηνο, σύμφωνα με υπουργείο Οικονομικών.
Τα ηλεκτρονικά παράβολα είναι πλέον διαθέσιμα για άμεση χρήση την ίδια στιγμή και αμέσως μετά την πληρωμή τους από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Οι τράπεζες Alpha Bank, ΕΤΕ και τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζουν την άμεση (on-line) πληρωμή του παραβόλου οπότε ο συναλλασσόμενος μπορεί άμεσα να αξιοποιήσει το e-παράβολο στον φορέα στον οποίο έχει εκδοθεί. Σύντομα αναμένεται να διευρυνθεί ο κατάλογος των τραπεζών καθώς και άλλες ελληνικές τράπεζες θα ακολουθήσουν την on-line πληρωμή.
Η άμεση (on-line) πληρωμή έχει ξεκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου 2014 και έχουν ήδη πληρωθεί πάνω από 30.000 ηλεκτρονικά παράβολα.
Ακόμα, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώσουν τα e-παράβολα με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 67.000 ηλεκτρονικές πληρωμές παραβόλων με τον τρόπο αυτό.

http://www.press4u.gr/3046/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA12-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-e-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-10-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Leave a Reply