Απόψε το βράδυ πάμε Eurovision!!!!!!!!

0

eurovision_greece_487_300

Απόψε το βράδυ πάμε Eurovision. Βέβαια όχι ακριβώς στο φεστιβάλ αλλά στον ελληνικό τελικό όπου θα αποφασιστεί ποιος τελικά από τους διαγωνιζόμενους θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι υποψήφιοι λοιπόν που θα ανέβουν στη σκηνή και θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τη Βιέννη είναι κατά σειρά εμφάνισης οι:
-C:REAL με το τραγούδι «Crash and Burn»
-Η Θωμαή Απέργη & Legend με το τραγούδι «Jazz & Συρτάκι»
-Ο Barrice με το τραγούδι «ELA»
-Η Shaya Hansen με το τραγούδι «Sunshine»
-Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «Οne Last Breath»
Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κόσμου και της επιτροπής που φέτος θα είναι επταμελής και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα αποτελείται από:
-Το συνθέτη και διευθυντή στα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ, Νίκος Ξανθούλης που θα είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής
-Τους συνθέτες Μιχάλη Οικονόμου, Γιώργο Νιάρχο και Τζικ Νακασιάν
-Την επί σειρά ετών διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ, Λίτσα Πισκερά που γνωρίζει το διαγωνισμό της Eurovision πολύ καλά
-Τη Ρεγγίνα Κουρή από την πλευρά του MAD που και φέτος είναι συνδιοργανωτής με την κρατική τηλεόραση για τον ελληνικό τελικό
-Την τραγουδίστρια Μαριάννα Ευστρατίου που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας δύο φορές

Αυτοί λοιπόν θα έχουν το 50% της απόφασης για το ποιος από τους πέντε διαγωνιζόμενους θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, ενώ το υπόλοιπο 50% θα αποφασιστεί από την ψηφοφορία του κόσμου. Κατά τα άλλα οι διοργανωτές του ελληνικού τελικού υπόσχονται πως απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα ωραίο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη σκηνοθετική οδηγία του Φωκά Ευαγγελινού και με παρουσιάστριες τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ορισμένοι από αυτούς που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ, όπως οι Θάνος Καλλίρης, ΟΝΕ, Λούκας Γιώρκας, Freaky Fortune, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου που πριν από δέκα χρόνια, το 2005, κέρδισε για τη χώρα μας το διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε στις 21:00 από τη ΝΕΡΙΤ και με το πέρας αυτού θα μάθουμε ποιος από τους πέντε διαγωνιζόμενους θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και θα ανέβει στη σκηνή του Wiener Stadthalle της Βιέννης στις 19 Μαΐου όπου έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί η χώρα μας.

Απάντηση