Βήμα οργάνωσης ενάντια στις 42 απολύσεις συμβασιούχων, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τη Δημοτική Αρχή, πραγματοποιήθηκε, χθες, στην Κόρινθο, από την ΔΑΣ ΟΤΑ, η οποία πραγματοποίησε μαζική σύσκεψη στην πόλη με τους συμβασιούχους του Δήμου. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ Κορίνθου, αλλά και από σωματεία του κλάδου, από την Αττική, την Πάτρα, αλλά και από γειτονικούς Δήμους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο για εμπαιγμό της Διοίκησης του Δήμου, αλλά και από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι εργαζόμενοι, αλλά και οι εκπρόσωποι των φορέων αποφάσισαν την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, στις 11:00 π.μ., να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο, παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο, αλλά και στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Κορίνθου, καθώς επίσης και συνέντευξη Τύπου. Επίσης, εκλέχτηκε και τριμελής επιτροπή που θα συντονίσει τις μετέπειτα αγωνιστικές κινήσεις.

«Καλούμε όλους τους συνάδελφους του Δήμου Κορίνθου ανεξάρτητα από σχέση εργασίας να δώσουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων συμβασιούχων για το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα αλλά και στην αποτροπή κάθε είδους ιδιωτικοποίησης», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Πηγή: epoli.gr