Αποκάλυψη: 4 θέσεις στην ευρωλίγκα από το Eurocup

0

lllllllllllll

Τέσσερις θέσεις στην Ευρωλίγκα από μία που είναι τώρα, εξετάζει να δώσει στο Eurocup ο Μπερτομέου για να δελεάσει τις μεγάλες ομάδες ώστε να σαμποτάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ και να δηλώσουν πίστη στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκα.
Tags:
ΑΕΚ
Ευρωλίγκα
SPORTS
Μπάσκετ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του enwsi.gr ο Ισπανός παράγοντας στη δίωρη συνάντηση που είχε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα με τον Μάκη Αγγελόπουλο στην προσπάθεια του να τον ψήσει, του είπε πως μεταξύ των σκέψεων της διοίκησης για να φτιάξει δύο πολύ καλές και άκρως ανταγωνιστικές διοργανώσεις με τις καλύτερες ομάδες αλλά και ένα αίσθημα δικαιοσύνης και ανταμοιβής είναι να δίνει εισιτήριο για την Ευρωλίγκα σε τέσσερις (4) ομάδες από το Eurocup και πιο συγκεκριμένα και στις τέσσερις που θα προκριθούν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Αυτό θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες και αν αποφασιστεί τότε θα έχει ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή οι ομάδες που θα προκριθούν το φάιναλ φορ της σαιζόν 2016-17, θα παίξουν στην Ευρωλίγκα της περιόδου 2017-18! Ο Μπερτομέου καίγεται να έχει τοπ ομάδες στο Eurocup γιατί αλλιώς είναι σε κίνδυνο συνολικά η συμφωνία με την IMG τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης. Από την Ελλάδα θέλει ΑΕΚ και Αρη κατά κύριο λόγο και θεωρεί πως με αυτή την προοπτική θα καταφέρει να τους κρατήσει κοντά τους και μακριά από την αγκαλιά της ΦΙΜΠΑ.

Πηγή

Leave a Reply