Από τον ΠΑΟΚ του… λευκό/παρών στην επίθεση!

0

PPPPPPPP

Γράφει για την επιθυμία του ΠΑΟΚ να μετατραπεί από ρολίστα σε… παίκτη επίθεσης! Διάβασε περισσότερα στο: Από τον ΠΑΟΚ του… λευκό/παρών στην επίθεση

Με κάθε τρόπο εδώ και πολλές ημέρες ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστή την θέση του ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην συνάντηση που εξ αρχής από… ραντεβού τεσσάρων, έγινε ραντεβού τριών με τον Κοντονή! Με… σερί ανακοινώσεις, με «κύκλους και τετράγωνα», με τιτιβίσματα, οι «πράσινοι» τόνιζαν και ξανατόνιζαν πως δεν επιθυμούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τους λόγους τους ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Ίσως ο… ιστορικός του μέλλοντος να γράψει πως χάθηκε μια «χρυσή ευκαιρία». Ίσως να μην χρειαστεί να γράψει και τίποτα, αν απλά το ραντεβού της Πέμπτης είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου του Υφυπουργού που στον «ένα και κάτι…» χρόνο της ηγεσίας του στον Αθλητισμό έχει αναλωθεί σε πολλά τέτοια… Όπως κι αν έχει από μόνο του το γεγονός ότι Μαρινάκης-Μελισσανίδης και Σαββίδης θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν συνιστά είδηση πρώτου μεγέθους… Μέχρι αυτή την ώρα εξάλλου μόνο ένας άνευ περιεχομένου και σημασίας… χαρτοπόλεμος τους συνδέει. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απουσία του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου στερεί» από τους φωτορεπόρτερ ένα δυνατό πλάνο!

Πηγή

Απάντηση