Από το skinny στο juicy! Τα καλύτερα γυμνά της οικογενείας Καρντάσιαν – Τζένερ!

0

Αυτή η οικογένεια το έχει σε κακό να… ντυθεί.

Δεν τις αδικούμε βεβαίως, καθώς κάθε τους σέξι φωτογράφιση μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες δολάρια, με τις αμοιβές τους να έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κατά πολύ αυτές των καταξιωμένων ηθοποιών του κόκκινου χαλιού.

Το καλό με αυτή την οικογένεια είναι σαφώς το γεγονός πως καλύπτει όλα τα γούστα και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Αγαπάς τα skinny κορμιά; Οι Κέντελ και Κάιλι Τζένερ είναι εδώ για σένα, αποκαλυπτικές και πολλά υποσχόμενες!

Έχεις αδυναμία στις καμπύλες; Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν φροντίζουν να σε ικανοποιήσουν με τα χυμώδη κορμιά τους σε πόζες για γερά νεύρα. Φυσικά, τη σημαία του γυμνού δε θα μπορούσε παρά να κρατάει η σέξι Κιμ, η οποία φημίζεται τόσο για τις hardcore φωτογραφίσεις της, όσο και για τα διαρροή «προσωπικών» της, αποκαλυπτικών φωτογραφιών,  με την Κένταλ να ακολουθεί και να αποκτά φανατικό κοινό.

Από την άλλη, η Κλόε δείχνει λίγα και καλά, ενώ η Κάιλι αν και μόλις 19 ετών έχει βάλει σκοπό να γίνει η νέα Κιμ. Όσο για την πάντα χαμηλών τόνων Κόρτνεϊ; Φρόντισε να μας δείξει την πίσω όψη της με μια φωτογραφία – φωτιά.

Είστε έτοιμοι;

Leave a Reply