Απιστευτη ληστεια μερα μεσημερι…

0

PEIRAIWS2_532_355

– Κινηματογραφική ληστεία… μέρα – μεσημέρι “μια ανάσα” από τα κεντρικά κτίρια της Αστυνομίας
– Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και υποπολυβόλα “μπούκαραν” στην Τράπεζα Πειραιώς
– Για την πορεία των ερευνών ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική!
– Οι δράστες κατέβασαν στο υπόγειο τους υπαλλήλους και τους ρωτούσαν που είναι οι θυρίδες!

Μία απίστευτη ληστεία έγινε σήμερα, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς. Εκτός από το ότι η ληστεία έγινε… μέρα – μεσημέρι, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως η ληστεία έγινε “μια ανάσα” από το στρατηγείο της Αστυνομίας, δηλαδή τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ήταν οπλισμένοι και κράτησαν ομήρους!

Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις άνδρες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους.

Για την έρευνα ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική με τις αρχές να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά!

Οι άνδρες ήταν όλοι οπλισμένοι, κρατώντας πιστόλια και υποπολυβόλα και “μπούκαραν” στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει. Κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους για δύο ολόκληρες ώρες, περιμένοντας να τους ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό όταν τελικά άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο πεζοί!

Εδώ να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη περιοχή έχει πολύ συχνές περιπολίες αστυνομικών, καθώς όπως προαναφέραμε, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας βρίσκεται το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Άνοιξαν και τις θυρίδες;

Όσο περνά η ώρα, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο “φως”. Η τελευταία εξέλιξη είναι πως οι τέσσερις αδίστακτοι ένοπλοι δράστες, κατέβασαν τους υπαλλήλους της τράπεζας στο υπόγειο και απαιτούσαν να μάθουν που είναι οι θυρίδες!

Άγνωστο παραμένει αν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση και στις θυρίδες, ωστόσο εάν τελικά αυτό έγινε, τότε η λεία τους ενδέχεται να “εκτοξευθεί” σε αστρονομικά νούμερα!

πηγη

Leave a Reply