Απάντηση Πιετρη στο Β. Νανοπουλο για το κέντρο μεταναστων

0

image

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Κορίνθου, η δημοτική παράταξη «Κόρινθος 2014-2019» υποστηρίζει: α. είτε την επαναλειτουργία του στρατοπέδου ως κέντρου νεοσυλλέκτων, β. είτε το γκρέμισμα των τειχών και την δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου που θα λειτουργεί ως χώρος αναψυχής και άθλησης των πολιτών.

Σε πρόσφατη δήλωση του ο κος Νανόπουλος, εξαπέλυσε αναίτια επίθεση εις βάρος του Επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης, αναφέροντας ψευδώς ότι ψήφισε υπέρ απόφασης για παραμονή – λειτουργία κέντρου κράτησης ή φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο ιδρυτής της Παράταξης Κωνσταντίνος Πιέτρης απουσίαζε από την επίμαχη συνεδρίαση της 2ας Μαρτίου 2015 (σύμφωνα και με το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Κορινθίων) μιας και ήταν νοσηλευόμενος. Επίσης ο νεότερος Επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης δεν είχε ακόμα αναλάβει τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντa.

Καλούμε λοιπόν τον κο Νανόπουλο να ανακαλέσει άμεσα και του συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικός στις αναφορές του, καθώς οι δημότες απαιτούν σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αντιπαραθέσεις σε πολιτικό επίπεδο για την ουσιαστική παραγωγή έργου.

Δημοτική Παράταξη Κόρινθος 2014-2019

http://www.korinthos2014.wordpress.com

Απάντηση