Απάντηση Πιέτρη στο άρθρο του eKorinthos: Είμαστε η επόμενη μέρα

2

Απάντηση έστειλε για το άρθρο του Θύμιου Τσαρμπού στο eKorinthos η παράταξη του κ. Πιέτρη. Σας τη μεταφέρουμε μαζί με ένα σχόλιο μας…

timoleon_0

Αγαπητέ κ. Τσαρμπέ,

Η χθεσινή αρθρογραφία σας για την πολιτική παρουσία του Επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης Τιμολέοντος Πιέτρη, μας  δίνει αφορμή για να διευκρινίσουμε τα κάτωθι, προς ενημέρωση των Κορινθίων.

Η εικόνα που σχηματίζεται, τόσο από τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης όσο και από την δημοτική αρχή είναι θετική για τον κ. Πιέτρη και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοχής του σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Αυτό συμβαίνει γιατί ένας νέος, σε ηλικία 23 ετών, κλίθηκε να αναλάβει την αρχηγία της Δημοτικής Παράταξης, χωρίς να έχει προηγούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία και καμία κομματική στήριξη.

Αναγνωρίζεται λοιπόν, η ειλικρινής πρόθεση άσκησης μιας σοβαρής και ηθικής αντιπολίτευσης απαλλαγμένης από προσωπικές – κομματικές διαμάχες, στηριζόμενη πάντα σε στοιχεία, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Πιέτρης δεν ακολουθεί την παλαιοκομματική τακτική καταψήφισης όλων των θεμάτων που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προφανώς δεν συνδιοικούμε με την παράταξη του κ. Πνευματικού και προσπαθούμε με τις παρεμβάσεις μας να μειώσουμε τις διαφωνίες των Δημοτικών Παρατάξεων ώστε να επικρατεί η ομοφωνία.

Ο ειδικός ρόλος όπως αναφέρεται στην αρθρογραφία σας σχετίζεται με το πλεονέκτημα του κ. Πιέτρη να συνομιλεί με όλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η σύγκληση συμβούλιου με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων, στο γραφείο του Δημάρχου, για τα μεγάλα και σοβαρά θέματα.

Επίσης τα σενάρια που αναφέρατε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η μέχρι τώρα στάση μας, μπορεί να θεωρείται από κάποιους παρεξηγήσιμη, αλλά η διαφορά γενιάς με τους κυρίους Πνευματικό, Νανόπουλο και Ψηλογιαννόπουλο δεν μας επιτρέπει να τους βλέπουμε σαν πολιτικούς αντιπάλους. Τους σεβόμαστε, μαθαίνουμε από τις εμπειρίες τους και προετοιμαζόμαστε για το μέλλον.

Η διαφορετική νοοτροπία μας, έχει σαν σκοπό να στραφούν οι νέοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, να αγαπήσουν την περιοχή και να παραμείνουν στον τόπο τους.

Τελειώνοντας επισημαίνουμε ότι με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες θα αποτελέσουμε την επόμενη σελίδα στον Δήμο Κορινθίων, και ότι ήρθαμε για να μείνουμε.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πιέτρης

Τομεάρχης Συντονισμού Αντιπολιτευτικού Έργου

Δημοτική Παράταξη Κόρινθος 2014-2019

Απάντηση Θύμιου Τσαρμπού:

 Η απάντηση του κυρίου Πιέτρη επιιβεβαιώνει όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο μου.
Οταν λοιπόν υπερψηφίζεις στο σύνολό της, την Πολιτική της δημοτικής αρχής,τότε αναρωτιέται κανείς πως διαφοροποιείσαι…
Το μέλλον θα δείξει…

2 COMMENTS

  1. εσείς είστε η επόμενη μέρα; που δε μπορείτε στα 23 να πείτε μόνοι σας δυό απλές κουβέντες και διαβάζετε τα πάντα από κείμενο λές και έχετε γράψει σχολική έκθεση ιδεών για να την ακούσουν οι συμμαθητές σας; μάλιστα, σωθήκαμε!

  2. Η μαγκιά είναι να γράφεις κ να εκφράζεσαι όπως θές και όχι να σου υποδεικνύουν τι θα πείς βουλευτικά γραφεία κ η Συγγρού!

Leave a Reply