Απάντηση Πανταζη στο Χρήστο Μελετη

0

image

Προς Χρήστο Μελέτη.
Αντιδήμαρχο καθαριότητας.
Ενταύθα.

Αγαπητέ κύριε Χρήστο Μελέτη, αντιδήμαρχε καθαριότητας.
Επειδή έγινε όπως λες εσύ πολύ θόρυβος από την ενέργεια σου να αναλάβεις με το γεωργικό σου μηχάνημα τον καθαρισμό της περιοχής του ΟΣΕ για δύο ημέρες, με την τυχαία (όπως πάλι λες) κάθε φορά παρουσία καμερών αλλά και με τις δηλώσεις σου ότι “αυτός είσαι και δεν θα αλλάξεις” , θα μου επιτρέψεις να πω δυο λόγια δημόσια.
Φυσικά και σε πιστεύουμε για την τυχαία παρουσία των καμερών όπως τυχαία θα ήταν και την προηγούμενη φορά που εκτελούσε αντίστοιχες εργασίες στον ίδιο χώρο ο άλλος αντιδήμαρχος ο φίλος κύριος Μπάκουλης.
Τους τραβάει ο χώρος τους δημοσιογράφους.
Φαντάζομαι βέβαια ότι την ίδια ενέργεια θα κάνετε στο μέλλον (αφού μέχρι τώρα δεν έγινε) και στις υπόλοιπες πάμπολλες περιοχές του δήμου μας που έχουν αντίστοιχα ή περισσότερα προβλήματα ακόμη και σε αυτές τις απομακρυσμένες για εσάς ( π.χ. στην Καλλιθέα , στην Αγία Άννα, στην Μπαθαρίστρα , στα χωριά μας) που δεν θα σας βλέπει ο κόσμος για να σας καμαρώνει.
(Όταν τελειώσετε περάστε λίγο και από την Αρχαία που γίνεται της κακομοίρας.)
“Δεν θα αλλάξω μας είπες αφού έτσι με θέλουν οι Κορίνθιοι.”
Και συμπλήρωσες. “Είναι λαϊκιστές αυτοί που με κατηγορούν για λαϊκισμό.”
Μάλλον έτσι θα είναι. Οι Κορίνθιοι δεν θέλουν ένα αντιδήμαρχο που να έχει οργανωμένο το τμήμα του, να το παρακολουθεί , να το ελέγχει και να το επιβλέπει για να κρατά το δήμο καθαρό. Θέλουν ένα αντιδήμαρχο που να παρατά τον τομέα του και να βοηθά με χειρωνακτική εργασία σε κάποιο σημείο που όπως τυχαίως περνούν όλοι οι Κορίνθιοι.
Μάλλον αυτό θα τους υποσχέθηκες προεκλογικά.
Χρήστο δεν χρειάζεται να αλλάξεις.
Εξάλλου αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει.
Εμάς μας ενδιαφέρει να έχεις το δήμο καθαρό. Μπορείς;
Αν μπορείς τότε κάντο όπως σου αρέσει.
Αλλά δυστυχώς για εμάς, η εικόνα του δήμου λέει ότι δεν μπορείς.
Δεν ξέρω αν για αυτό φταις εσύ ή εγώ ή οι δημότες ή η θέση της σελήνης στον ωροσκόπο της γειτόνισσας, αλλά η εικόνα λέει ότι δεν μπορείς.
Εσύ ίσως θεωρείς ότι τα καταφέρνεις αλλά θα μας επιτρέψεις σε όλους όσους ζούμε στο δήμο μας και ενδιαφερόμαστε για αυτόν να έχουμε διαφορετική άποψη.
Χρήστο Μελέτη δεν χρειάζεται και δεν μπορείς να αλλάξεις.
Όχι τώρα μάλιστα που πλησιάζει ο καιρός για αλλαγή αντιδημάρχων και έχετε επιδοθεί όλοι σε αγώνα εντυπωσιασμού του επικεφαλής σας.
Απλά όπως λέει σε ελεύθερη μετάφραση και ο φίλος δημοσιογράφος στη συνέντευξη σου, κάνεις αυτό που πρέπει να κάνουν και οι άλλοι.
Οπότε, απλώς κάνε μας μια χάρη.
Δώσε μια σκούπα και ένα φαράσι και στους υπόλοιπους της πλειοψηφίας και βγείτε όλοι μαζί στις πλατείες.
Και ψήφους θα μαζέψετε αλλά κυρίως θα γίνετε επιτέλους χρήσιμοι για όλους τους δημότες.
Και επειδή αργεί λίγο ακόμη η δυνατότητα προμήθειας υλικών καθαριότητας από το νέο προμηθευτή του δήμου σε αυτά τα υλικά (KORINTHIAN PALACE CATERING A.E.), οι σκούπες και τα φαράσια, θα είναι δώρο από τους δημότες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Απάντηση