Απαγορεύθηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στο Μαρινάκη μέχρι τη δικη

0

image

Λίγο πριν από τις 7:30, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, απολογείται μια μέρα μετά τον Γιώργο Σαρρή και είναι ο τελευταίος που απολογείται από τους 33 κατηγορούμενους.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», βρίσκεται λοιπόν ήδη στον ανακριτή μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Βασίλη Δημακόπουλο και Θανάση Βαρλάμη και απολογείται για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Στην Ευελπίδων είναι o Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Μαραθώνια απολογία επτά ωρών και τριπλός περιοριστικός όρος!

Μετά από επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του και βγήκε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα… Ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν! Τελικά του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη, εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά κάθε 15 ημέρες.

Gazzetta.gr

Απάντηση