Ανω – κάτω η Μπενφίκα εξαιτίας του… Μήτρογλου!

0

Οι Κινέζοι… έσπαγαν ταμεία για Μήτρογλου, αλλά η Μπενφίκα και ο πρόεδρος της «φοβήθηκαν» την πρόταση των 40 εκατ. ευρώ!

Aνω – κάτω η Μπενφίκα έπειτα την αποκάλυψη του μάνατζερ Πάουλο Τεϊσέιρα πως ο πρόεδρος της ομάδας… έχασε την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία 40 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, έφερε στο φως έγγραφο με την επίσημη πρόταση που έκανε τον Φεβρουάριο η κινεζική Tianjin Quanjian στη Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της Tianjin έπειτα την πρώτη άρνηση ανέβασε την προσφορά στα 45 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν.

Οπως αναφέρει, ο Βιέιρα δεν εμπιστεύτηκε τον μάνατζερ που έβαλαν οι Κινέζοι για να κλείσει τη μεταγραφή, ενώ ήταν κάθετος να μη δώσει προμήθεια 10% σε αυτή την εταιρεία που μεσολάβησε. Οι Κινέζοι επέμειναν, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «Αετών» δε θέλησε να συνεχιστεί το θέμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Τεϊσέιρα, η Μπενφίκα μετέφερε πως ο Μήτρογλου είναι αρνητικός στο να παίξει στην Κίνα. Κλείνοντας, ο έμπειρος μάνατζερ αναρωτήθηκε για το deal που έγινε περίπου έξι μήνες μετά, όταν και η Μπενφίκα παραχώρησε τον διεθνή φορ με το 1/3 αυτών των χρημάτων, δηλαδή με  15 εκατ. στη Μαρσέιγ!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Leave a Reply