Αντιόπη (Πόπη)
Καραβά – Στυλιανάκη: Να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας

0

Στο Δήμο Κορινθίων ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε μαζί τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

🤝Αποφάσισα λοιπόν να συστρατευτώ και εγώ με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την ομάδα του στη «Συμμαχία Πολιτών» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.✌️Ο στόχος μου είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας. 📈

☝️Λίγα λόγια για μένα: Μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι στο 📍Λέχαιο. Είμαι απόφοιτος 🎓του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών. Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Στυλιανάκη και μητέρα δυο κοριτσιών 👭, που είναι φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

➡️Με την υποψηφιότητα μου θέλω και εγώ να εκφράσω την ανανέωση του ψηφοδελτίου.

💬Κάποιες από τις τις ιδέες μου:

🍇🫒Η αγροτική παραγωγή αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος των κατοίκων του δήμου μας και κινητήρια δύναμη της οικονομίας του, κυρίως με την καλλιέργεια επιτραπέζιου σταφυλιού και της ελιάς.

☀️❄️⛈️Τα τελευταία χρόνια οι παραγωγοί μας ταλαιπωρούνται από τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης, την αύξηση του κόστους παραγωγής, την λειψυδρία και την αλλαγή των απαιτήσεων της αγοράς.

👍Ήδη από αυτή την θητεία της δημοτικής αρχής έγιναν βήματα για την παροχή νερού για άρδευση από τον βιολογικό καθαρισμό στα ΔΔ Λεχαίου, Περιγιαλιου και Άσσου αλλά και με την εγκατάσταση των σταθμών μέτρησης των καιρικών συνθηκών σε Άσσο και Σπαθοβούνι. 📡

💡Στη νέα θητεία, ως παραγωγός και εγώ θα αγωνιστώ -μεταξύ άλλων- για :

✅την ολοκλήρωση του δικτύου άρδευσης από τον βιολογικό σε όλες τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη.

✅την επέκταση του δικτύου σταθμών σε όλο το δήμο και για να μπει η ευφυής γεωργία στη ζωή του παραγωγού.

✅να δημιουργηθούν λιμνοδεξαμενές που θα αποθηκεύουν το νερό το χειμώνα ώστε να το χρησιμοποιούν οι παραγωγοί το καλοκαίρι.

✅να γίνει στρατηγικός σχεδιασμός για τις καλλιέργειες στις οποίες πρέπει να στραφούμε που θα λαμβάνει υπ’ όψιν την κλιματολογική αλλαγή, τις απαιτήσεις της αγοράς την γνώση των παραγωγών και τις ιδιαιτέρες εδαφοκλιματολογικές συνθήκες της περιοχής.

✍️Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ τις Μεγάλες Αλλαγές στον Δήμο μας που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας! 🏡Για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Αντιόπη (Πόπη)
Καραβά – Στυλιανάκη

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος
Δ.Ε. Άσσου Λεχαίου

Leave a Reply