Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βασίλης Νανόπουλος με σημερινή του συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Ξεκίνησε τη συνέντευξη του απαντώντας για τη σύμβαση με την Κορβέφ ζητώντας να ανασκευάσουν για τα 50000€ δείχνοντας τη σύμβαση που προβλέπει περίπου 1100€ το μήνα με δυνατότητα καταγγελίας της. Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Βασίλη Μπαλάφα και την προμήθεια τηλεόρασης απο το κατάστημα του Δήμου Λάσκα.

Έπειτα ξεκίνησε να αναφέρεται ξεχωριστά για όλους οσοι έχουν στραφεί εναντίον του ξεκινώντας από το TVSUPER και στον τρόπο λειτουργίας του πίσω από μια διαφημιστική

Επειτα αναφέρθηκε στο Νίκο Σταυρέλη και το γεγονός ότι δύο συγγενικά του μέλη έχουν πιάσει δουλειά σε αρκετά μεγάλη ηλικία στερώντας(;) τη δυνατότητα από κάποιον νεότερο.

Συνέχισε με αναθέσεις στο Λιμενικό ταμείο , για τα γήπεδα και τις αναθέσεις προς εταιρίες του κ. Κακογίαννη

Επειτα στράφηκε κατά του Γιώργου Ναστούλη αιτιάζοντας την στάση που έχει, απέναντί στον ίδιο, στις συμβάσεις που έχει συννάψει με το δήμο και τα χρήματα που έχει πάρει.

Και έπειτα μπήκε στο κυρίως θέμα καταγγέλοντας τον ίδιο το δήμαρχο για αναθέσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ σε εταιρία που βασικός μέτοχος είναι ο αδερφός της γυναίκας του.

Για να συνεχίσει με τη σχέση της συζύγου του δημάρχου με το Θεατρικό Ομιλο Βασίλης Ρώτας και την απασχόληση του αδερφού του στη ΔΕΥΑΚ.

Συνέχισε καταγγέλοντας την επιλεκτική μεταχείριση που έχουν Πολεοδομία και ΔΕΥΑΚ προς μεγαλοοφειλέτες του Δήμου την ίδια στιγμή που για μικρότερα ποσά πέφτουν βαριά πρόστιμα.Παράλληλα συνδίασε αυτό το γεγονός με την εκθεση ορκωτών λογιστών που οπως είπε 3 χρόνια την περιμένουν την ίδια στιγμή που το κράτος στερείται σημαντικά εσοδα.

Επειτα ακολούθησαν ερωτήσεις.

Στην πρώτη η εκπρόσωπος του TVSUPER κ.Μπαλή αφού πρώτα εξήγησε πως υπάρχει σύμβαση μεταξύ της εταιρίας της και του καναλιού επέμεινε στο υψος του ποσού της σύμβασης με την Κορβεφ λέγοντας πως είναι για 3 χρόνια για να πάρει απάντηση πως προβλέπεται η δυνατότητα μονομερούς καταγγελίας της

 

Το eKorinthos δεσμεύεται προς όποιον θίγεται από τα λεγόμενα του κ. Νανόπουλου να του δοθεί η ευκαιρία είτε γραπτώς είτε κατόπιν συννενόησης με συνέντευξη να απαντήσει. To mail thimiost@gmail.com είναι στη διαθεσή σας