Αντεπίθεση Κωστα Δημητροπουλου στις απαντήσεις για το βαρύ 4χ4

2

Αντιδήμαρχος & Εργολάβος Δημοσίων Έργων. . . εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται σε Τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό , ότι ένα κομμάτι χαρτονιού , αποτελεί μέτρο προφύλαξης , προστασίας , ασφαλείας ή προειδοποίησης σε μία λακκούβα διαστάσεων 80εκ. πλάτους και βάθους 70εκ. (απ’ ότι διαπιστώθηκε κι απ την “Τροχαία Κορίνθου”)  για τα διερχόμενα οχήματα , δίκυκλα και πεζούς .

Μία λακκούβα η οποία προέκυψε από παρέμβαση εργολάβου , που εξυπηρετούσε ανάγκες του ΟΤΕ σε Οδικό Δίκτυο εντός σχεδίου πόλεως Δήμου Κορινθίων και σε ένα σημείο , όπου η διέλευση τροχοφόρων όλων των κατηγοριών  είναι συνεχής όλο το 24ωρο καθημερινώς. ( Συμβολή Οδών Γ. Παπανδρέου & Εθν. Αντίστασης ).
●Η παρέμβαση αυτή αποδείχτηκε άκρως επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα οδηγών και συμπολιτών μας,  καθώς και για την περιουσία τους τα οχήματά τους ή το όποιο μεταφορικό μέσο  μπορούν να διαθέτουν. 
●Πρέπει να σημειώσω ότι ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας παραδέχτηκε , ότι παρόλο που το έργο είναι του ΟΤΕ ,  επειδή συντελείται επι της ιδιοκτησίας του Δήμου Κορινθίων, υπάγεται υπό την Επίβλεψη του Δήμου Κορινθίων κι ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουν για την Άρτια Αποκατάσταση των ζημιών και παραλείψεων από παρεμβάσεις Εργολάβων σε αυτό. 
●Επίσης με θλίβει ακόμα περισσότερο , 

που ο Αρμόδιος ίδιος Αντιδήμαρχος παραδέχεται ,

ότι το οδικό δίκτυο του Δήμου Κορινθίων είναι ‘Πεπαλαιωμένο’ και στην πρώτη νεροποντή ή βαρυχειμωνιά το υπάρχον ‘Πεπαλαιωμένο ‘ οδικό δίκτυο,  παρουσίασε πολλά προβλήματα. 
●Το ακούσατε κε Δήμαρχε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχός σας;

‘Πεπαλαιωμένο Οδικό Δίκτυο στον Δήμο Κορινθίων  παρέχουμε στους στους Συνδημότες μας. 

Δηλαδή τόσα χρόνια ως Δημοτική Αρχή καμία πρόληψη από πλευράς σας για επίστρωση νέας ασφαλτόστρωσης χωρίς κακοτεχνίες βέβαια. 
● Επιπλέον ακούστηκε από Τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό ότι το όχημα του κου Δημητρόπουλου Κωνσταντίνου είναι 4×4 βαρύ όχημα κι ότι δεν έπαθε και τίποτα. 
●Άρα παραδέχεστε εσείς και οι λίγοι εναπομείναντες υποστηρικτές σας ,  ότι στην Πόλη της Κορίνθου είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να κυκλοφορούμε μόνο με οχήματα βαρέους τύπου 4×4 ώστε  να αισθανόμαστε ασφαλείς. 
Ξέρετε δεν πάμε για “SAFARI”! ! ! 
●Ακούσαμε συμπληρωματικά από τον ίδιο Αντιδήμαρχο,  ότι απ ‘ τον περασμένο χειμώνα και δώθε χρησιμοποίησε ο Δήμος Κορινθίων όπου χρειαζόταν 300 τόνους πίσσα. 

Σιγά … γιατί μας κάνατε τον Δήμο ‘Εργοτάξιο’ και δεν το  πήραμε χαμπάρι όλοι εμείς οι υπόλοιποι. 
Με 300 τόνους , γενική ασφαλτόστρωση της πόλης θα κάνατε. 
●Εσείς εκεί οι κάτοικοι της Καλλιθέας,  της Αγίας Άννας, του Αγίου Γεωργίου του Κέντρου , τα ακούτε τι σας λένε;

Να λέτε κι ευχαριστώ. ..!! ! 
●Ένα άλλο τραγελαφικό που είπατε κοι της Σημερινής Δημοτικής Αρχής ήταν , ότι εγώ προσωπικά επίτηδες έριξα το όχημά μου στην εν λόγω λακκούβα για να προκαλέσω ‘Ντόρο’.

Λες και γνώριζα εκ των προτέρων , πού είναι σαθρό το υπέδαφος λόγο κακοτεχνίας και μάλιστα επίτηδες έθεσα σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα και την περιουσία μου. 
●Τελικά όταν δεν έχετε τι να πείτε 

και λέτε τέτοιες Αστειότητες 

έχετε Πολύ Πλάκα. . .  

Μας Διασκεδάζει η ρητορική σας,  δεν έχουμε παράπονο. . . 

Περνάμε όμορφα με τα ανέκδοτά σας…!!!
●Λοιπόν κε Δήμαρχε εγώ ως Δημότης κι ως Δημοτικός Συμβ. του Δήμου μας και της Αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να πω ή να δηλώσω κάτι παραπάνω ούτε χρειάζεται να κάνω Αντιπολίτευση . . . 

αφού με Κάλυψε απόλυτα κι εμένα και τους πολίτες ο Δικός σας Αντιδήμαρχος με τις δηλώσεις του. 
Καλό Κακαλοκαίρι σας εύχομαι. . . ! ! ! 
Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος

2 COMMENTS

  1. Μην δίνεται σημασία. Ούτε οι νδκρατες δεν τους απασχολεί αυτά που λέει. Ανούσια απλά για την πάρλαααα κ να είναι στην επικαιρότητα.

Leave a Reply