Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της!

0

– Τι λέει ο αδερφός της γνωστής παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε δολοφονημένη
– Τα στοιχεία μέχρι τώρα “δείχνουν” ότι ο δολοφόνος δεν είχε σκοπό τη ληστεία
– Μάλιστα είναι πιθανόν ο άνθρωπος που την σκότωσε να ήταν γνωστός της
– Η γυναίκα δεν είχε εχθρούς λένε όσοι την γνώριζαν

Σοκαρισμένη είναι όλη η Λαμία από το χαμό της γνωστής Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που σήμερα το πρωί βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, από τον αδελφό της Κώστα. Σύμφωνα με το LamiaReport, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος φαίνεται πως δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ’ έξω…

Τι λέει ο αδερφός του θύματος

Όπως είπε ο αδερφός του θύματος στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τελευταία φορά μίλησε με την αδερφή του χθες το βράδυ στις 23:00. Ο ίδιος, επιβεβαιώνει ότι η μητέρα του άκουσε φωνές κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.  Επιβεβαιώνει επίσης, ότι το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Απάντηση