Μια νέα και καινοτόμος επαγγελματική ευκαιρία παρουσιάστηκε πρόσφατα και στην περιοχή μας η οποία μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει ειδικά τη νεολαία μας.
Μία ευκαιρία η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος των εν δυνάμει επιχειρηματιών, ειδικότερα των νέων και με σχετική χρηματοδότηση υπό προυποθέσεις, όπως και του συνόλου των κατοίκων του νομού μας, με προσέλκυση περισσοτέρων τουριστών, αλλά και καλύτερο έλεγχο των ακινήτων μας.
Ένα καινοτόμο δίκτυο επαγγελματιών διαχειριστών ακινήτων χτίζεται σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ευέλικτες τοπικές μονάδες σε κάθε πόλη και χωριό.
Οι δυνατότητές του και η αξιοποίηση μη ενεργών υπηρεσιών σε πολλά ακίνητα, δίνουν νέα εισοδήματα στους ιδιοκτήτες και εξασφαλίζουν την περιουσία τους.
Η αρχική επένδυση μικρή και υπό προϋποθέσεις
αυτοχρηματοδοτούμενη, όμως με μεγάλο προσδοκώμενο κέρδος. Με αντίστοιχα μικρή και πλήρως αυτοματοποιημένη απασχόληση, για κάθε επιχειρηματία ο οποίος λαμβάνει :
. σήματα και τεχνογνωσία,
. μια εντελώς πρωτοπόρα εκπαίδευση στις μεθόδους εφαρμογής και στο επάγγελμα,
. την πιστοποίηση «Επαγγελματίας Διαχειριστής Ακινήτων»
. έντυπο υλικό, οργάνωση γραφείου και προσωπικού,
. συνεχή υποστήριξη, κεντρική τηλεοπτική και έντυπη διαφήμιση
. και το μοναδικό στην Ελλάδα online πρόγραμμα διαχείρισης ακινήτων, online για τους επιχειρηματίες, τους τελικούς πελάτες/ιδιοκτήτες και όλους τους ενδιάμεσους.
Εξασφαλίζεται, για τον επιχειρηματία, ένα σταθερό εισόδημα στο νομό Κορινθίας 12 μήνες τον χρόνο, έχοντας πολλά profit center, όπως:
  • Ολική Διαχείριση πολυκατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων, Οικισμών.
  • Ολική Διαχείριση Ακινήτων εν απουσία ιδιοκτητών
  • Διαχείριση Ενοικιαζομένων ακινήτων
  • Διαχείριση Ακινήτων βραχυχρόνιας Τουριστικής εκμετάλλευσης
Με πάνω από 84.000 εν δυνάμει συμβάσεις που περιμένουν τους δυναμικούς επιχειρηματίες στο νομό μας.
Αναζητώντας κάποιος και ανακαλύπτοντας το μεγέθος της αγοράς και της ευκαιρίας που διανοίγεται……πραγματικά εντυπωσιάζεται, καθώς το μέγεθος είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να το φτάσει μέχρις εκεί που πιστεύει οτι το αξίζει, ενόσω θα διδαχθεί και θα πάρει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί για την επιτυχία αυτή
Ξεκινώντας τώρα το καλοκαίρι που όλοι οι εν δυνάμει πελάτες/ιδιοκτήτες βρίσκονται κοντά, θα μπορούν μέχρι το χειμώνα να έχουν μπεί γερές βάσεις σε κάθε νέα επιχείρηση και παράλληλα οι ιδιοκτήτες θα επιστρέψουν από τα εξοχικά τους στις βάσεις τους πιό σίγουροι για την περιουσία τους αλλά και με προϋποθέσεις σύντομα δημιουργίας νέου πλούτου για όλους.
Έγραψε ο Βασίλης Στεργιόπουλος
( πληροφορίες : www.odiaxeiristismou.gr – franchise@odiaxeiristismou.gr – 699.511.92.96 )