Ανεμοστρόβιλος στο Καβούρι! Σήκωσε καντίνα! Έριξε δέντρα!

0

Με διάφορες μορφές χτύπησε το κύμα κακοκαιρίας την Αττική. Την ώρα που σε πολλές περιοχές έριχνε χαλάζι ή καταρρακτώδη βροχή, στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Καβούρι και στην Γλυφάδα χτυπούσε ανεμοστρόβιλος.

Η μανία του ανέμου ήταν τέτοια που σήκωσε και παρέσυρε μια καντίνα στο Καβούρι ενώ ξεριζώθηκαν δέντρα τόσο εκεί όσο και στην Γλυφάδα! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες!

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τα βόρεια προάστια αλλά και περιοχές όπως ο Βύρωνας και η Νέα Σμύρνη.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκαοκτώ κλήσεις έως αυτή τη στιγμή, για κοπή δένδρων και απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων από δρόμους, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Σύμφωνα με την Τροχαία δεν έκλεισε, λόγω της νεροποντής, κάποιος δρόμος.

 

Νεος ΚόσμοςΝεος Κόσμος

Πολύ νερό και στην Πλάκα - Φωτο EurokinissiΠολύ νερό και στην Πλάκα – Φωτο Eurokinissi
Αμαρουσίου Χαλανδρίου ώρα 14.45Αμαρουσίου Χαλανδρίου ώρα 14.45

Ηταν τόσο ισχυρή η χαλαζόπτωση που το έστρωσε σε μπαλκόνια της Νέας ΣμύρνηςΗταν τόσο ισχυρή η χαλαζόπτωση που το έστρωσε σε μπαλκόνια της Νέας Σμύρνης

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, η κακοκαιρία σήμερα χτυπάει τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, την Δυτική και Κεντρική Στερεά, την Δυτική Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη, και την Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).

Απάντηση