Άνδρας βρήκε δύο ταράνδους που πάγωσαν εν ώρα μάχης!

0

imagehandler-3

Ο Jeff Erickson από το Γιουναλακλίτ, της δυτικής Αλάσκας, ήταν έξω στο χιονισμένο τοπίο κοντά στο Βόρειο ποταμό, την Τετάρτη, όταν έκανε την επική ανακάλυψη

Ένας άνδρας στην Αλάσκα ανακάλυψε δύο άλκες εγκλωβισμένες σε πάγο και φαίνεται να έχουν παγώσει εν μέσω μάχης, καθώς τα δύο ζώα έχουν τα κέρατά τους μπλεγμένα μαζί.

Ο Jeff Erickson από το Γιουναλακλίτ, της δυτικής Αλάσκας, ήταν έξω στο χιονισμένο τοπίο κοντά στο Βόρειο ποταμό, την Τετάρτη, όταν έκανε την επική ανακάλυψη.

Ο Erickson θεωρεί ότι οι δύο άλκες θα αποτελούσαν μια μοναδική προσθήκη στον τοίχο του και άρχισε να εργάζεται για την απελευθέρωση των ζώων από το παγωμένο νερό.

«Τα βγαλαμε έξω….. τώρα για τον καθαρισμό», έγραψε ο  Erickson στο Facebook, μαζί με μια φωτογραφία με τα αποκεφαλισμένα πλάσματα, με το αίμα τους να βάφει το χιόνι.

Πιστεύεται ότι η μεγάλη άλκη μπορεί να πνίγηκε ενώ αγωνιζόταν για την προσοχή ενός θηλυκού, με δύο αντιπάλους, με αποτέλεσμα στη συνέχεια, να κολλήσει μαζί με κέρατα τους.

Οι κατεψυγμένες άλκες κοινοποιήθηκαν στη σελίδα The Alaska Life Facebook, όπου οι άνθρωποι συζητoύσαν αν το κρέας θα εξακολουθεί να είναι καλό για να φάγωμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκονται κέρατα προκαλώντας τέτοιους μακάβριους θανάτους, όπως σχολίασαν αρκετοί.

Απάντηση