Αλλάζετε κρεβατοκάμαρα; Το δωμάτιο αυτό είναι συνυφασμένο άμεσα με την ηρεμία σας και τη δυναμική που θα έχετε μέσα στην ημέρα. Αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα ύπνου, η οποία με τη σειρά της πάλι είναι εξαρτώμενη από την κρεβατοκάμαρα, το κρεβάτι, το στρώμα και…και…και…!

Οι κρεβατοκάμαρες Harkoftakis θα αλλάξουν τον χώρο σας, αφού αποτελούν έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις του design.

Ξεκινήστε με το κρεβάτι

Σιδερένιο ή ξύλινο; Δίλημμα το οποίο μπορεί να καταρριφθεί. Οι κρεβατοκάμαρες από ξύλο δρυός, μασιφένιο και από υλικά που ξεχωρίζουν είναι στη διάθεσή σας. Minimal σχέδια και πιο κλασικά που μπορούν να εξασφαλίσουν τόσο την άνεσή σας όσο και την κάλυψη των αισθητικών σας προτιμήσεων.

Αν ανήκετε στο vintage στυλ, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρεβατοκάμαρες με έντονα ξύλινα στοιχεία και σχέδια που αποκαλύπτουν ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο.

https://i1.wp.com/www.harkoftakis.gr/images/usrImage//451/_normal_0392831001387305702.jpg

Ανάμεσα στις επιλογές σας είναι και τα ντυμένα κρεβάτια της συλλογής, τα οποία μπορείτε να τα παραγγείλετε όπως ακριβώς θέλετε με υπόστρωμα και κρεβάτι σε ειδικές διαστάσεις.

Σετ επίπλων για το υπνοδωμάτιο  

Αν θέλετε να αγοράσετε έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε σετ, η εταιρεία Harkoftakis θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτήν την επιλογή με σετ μοντέρνα τις διαστάσεις που επιθυμείτε. Κομοδίνο, τουαλέτα, κρεβάτι, καθρέφτης και κεφαλάρι, είναι στην διάθεσή σας σε κάθε κρεβατοκάμαρα της συλλογής.

Πίνακες που ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σας

https://i0.wp.com/www.harkoftakis.gr/images/usrImage/1073/_normal_0499157001458678594.jpg

Εκεί που νομίζετε ότι έχετε έτοιμο το δωμάτιο, πάντα κάτι λείπει. Ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να προσφέρει άλλη προοπτική στον χώρο με χρώματα και εναλλακτικά σχέδια που είναι αντάξια των γούστων σας. Οι πίνακες Biz – Art (δείτε εδώ) μαζί με τα έπιπλα Harkoftakis θα σας προσφέρουν ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Harkoftakis στην Αθήνα και βρείτε όλα τα μοντέρνα έπιπλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δείτε τη συλλογή στο Ανανέωση στην κρεβατοκάμαρα; Βρείτε όλα τα έπιπλα που χρειάζεστε!