Ανανέωσε το σπίτι σου αλλάζοντας μόνο τα φωτιστικά σου

0

Τα φωτιστικά σε ένα σπίτι παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη συνολική διακόσμηση.

Ένα αδιάφορο, κακόγουστο ή αταίριαστο φωτιστικό μπορεί να χαλάσει τη συνολική εικόνα του σπιτιού, ακόμα και αν οτιδήποτε άλλο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο.

Αντίθετα, ακόμα και σε έναν πιο minimal χώρο, χωρίς πολλά και περιττά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία ή πάνω και πλάι σε έναν λευκό τοίχο, ένα σωστά επιλεγμένο φωτιστικό είναι ικανό να απογειώσει τη διακόσμηση.

 

Λιτός και αποτελεσματικός φωτισμός ακόμα και σε μικρότερους χώρους

 

Στην κουζίνα, όπως και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού, η διακόσμηση πρέπει να συνάδει με το πώς είναι διαμορφωμένος ο χώρος, αλλά κυρίως με τις ανάγκες μας σε αυτόν.

Τα φωτιστικά κουζίνας που ταιριάζουν σε έναν περιορισμένο χώρο είναι πιθανότατα τα φωτιστικά οροφής ή οι πλαφονιέρες, ειδικά αν είναι χαμηλοτάβανη, ώστε να μοιράζεται ομοιόμορφα το φως.

Αν όμως η κουζίνα χωράει και ένα τραπέζι, τα πράγματα αλλάζουν, καθώς θα μπορούσες να ενισχύσεις έξυπνα τον φωτισμό κοντά στο τραπέζι με σποτάκια τοίχου.

Ακόμα και για ένα υπνοδωμάτιο με κακή διαρρύθμιση, όπου δεν φωτίζονται εξίσου καλά όλα τα σημεία εκείνα που ιδανικά θα τα ήθελες φωτισμένα, υπάρχει λύση.

Επιλέγοντας καλόγουστα και ταιριαστά με το χώρο σου σποτάκια οροφής ή φωτιστικά υπνοδωματίου για την οροφή με περισσότερες λάμπες μπορείς να πετύχεις το φωτισμό που χρειάζεσαι.  

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου στο e-shop Αγιοβλασίτης θα βρεις υπέροχα φωτιστικά οροφής, και κάθε τύπου, από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, σε ποικιλία σχεδιασμών και χρωμάτων για να διαλέξεις το κλασικό, vintage ή μοντέρνο φωτιστικό που σου ταιριάζει.

 

Επιδαπέδια φωτιστικά για όλο το σπίτι

 

Τα επιδαπέδια φωτιστικά διαφέρουν από άλλα φωτιστικά, γιατί μεταφέρονται πανεύκολα και άρα δεν σε περιορίζουν.

Μπορείς να τα μεταφέρεις από το ένα σημείο στο άλλο, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το χώρο κάθε φορά, αλλά και από δωμάτιο σε δωμάτιο, αν αποφασίσεις να αλλάξεις ριζικά τη διακόσμηση του σπιτιού.

Βρες φωτιστικά δαπέδου μεταλλικά ή ξύλινα στα σχέδια και χρώματα που θα ταιριάξουν με το στιλ που έχεις επιλέξει και φώτισε μοναδικά όλο το σπίτι.

 

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αγιοβλασίτης για να γνωρίσεις τα εξαιρετικής ποιότητας και τιμής προϊόντα του και κάνε την παραγγελία σου από όποια γωνιά της Ελλάδας και αν είσαι!

Απάντηση