Ανακοινώθηκε ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ο Christoph Waltz στο «Bond 24»

0

Πριν από κάμποσο καιρό είχαμε αναφέρει ότι ο Christoph Waltz θα είναι ο βασικός κακός στο «Bond 24». Πέρα από τα κύματα ενθουσιασμού που προκάλεσε η είδηση, δημιούργησε και σούσουρο για το αν ήρθε επιτέλους ο καιρός για μια πιο back-to-the-roots προσέγγιση των κακών του “νέου” Bond (δηλαδή του Daniel Craig).

Έτσι λοιπόν σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Waltz θα υποδυθεί τον εικονικό Ernst Stavro Blofeld, τον πιο κλασσικό λογοτεχνικό εχθρό του Bond από τις ιστορίες του Ιan Flemming.

Ο Blofeld έχει εμφανιστεί ως χαρακτήρας σε επτά έως τώρα περιπέτειες του 007. Στις τρεις από αυτές (From Russia With Love, Thunderball, For Your Eyes Only) δεν εμφανίζεται κανονικά, και στις υπόλοιπες τέσσερις τον έχουν υποδυθεί θρυλικές μορφές του κινηματογράφου όπως ο Donald Pleasence στο «You Only Live Twice», ο Telly Savalas στο «On Her Majesty’s Secret Service», ο Charles Gray στο «Diamonds are Forever» και ο Max Von Sydow στο «Never Say Never Again».

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι θα δούμε και την εισαγωγή της εγκληματικής οργάνωσης του Blofeld, την SPECTRE.
Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Στην ταινία, που θα σκηνοθετεί ο Sam Mendes, θα πρωταγωνιστούν Daniel Craig, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, και Dave Bautista. Η κυκλοφορία της αναμένεται τον Νοέμβριο του 2015.

Leave a Reply