Ανακοίνωση της Βασιλικής Αρβανίτη από τη  Ελλήνων Συνελευσις

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ethnos.gr ,ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ 2017, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 ,ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΟΥΛΕΖΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥΣ ; ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ,ΤΟΥΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ;!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΗΛΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Β.Α. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ,ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ,ΜΑΡΙΝΑ ΖΙΩΖΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. 

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 17-5-2017 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΙΟΤΡΟΠΩΣ . 

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Απάντηση