Ανακοίνωση συμμετοχής στη 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

0

image

Συνάδελφοι, η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα στο σαββατοκύριακο με διαδικασίες  fast track να περάσει το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Η πράξη της αυτή δείχνει ότι φοβάται την αντίδραση των εργαζομένων και προσπαθεί να τους αιφνιδιάσει για να ελαχιστοποιήσει την αντίδραση.
Στην επίθεση στα δικαιώματα που δέχονται οι εργαζόμενοι πρέπει να απαντήσουν με το δικό τους όπλο. Την απεργία που πρέπει να είναι μαζική και ενωτική. Με βάση την απόφαση του ΠΣΦ αλλά και της ΔΕ του ΠΤ Κορινθίας για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία, καλούμε όλους τους συναδέλφους να απεργήσουν το διήμερο (6/5 και 7/5) δείχνοντας την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο.
Αν δεν βάλει η εργατική τάξη το φρένο, δεν θα το βάλει κανένας άλλος. Το ασφαλιστικό και το φορολογικό παρότι αποτελούν σημαντικά πλήγματα στα δικαιώματά μας, δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα.
Τώρα χρειάζεται να αναπτυχθεί μια δύναμη αντίστασης . Να απαντήσουμε σε αυτή την επίθεση με τη συμμετοχή μας στην 48ωρη απεργία μαζί με όσους πλήττονται με αυτή την πολιτική. Να εκφραστεί η αντίθεση μας με τον πιο κατηγορηματικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Όλοι στον αγώνα, όλοι στη 48ωρη απεργία!

Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                Ζαφείρης Βασίλειος                                 Τσαρμπού Χάρις

Απάντηση