Ανακοίνωση απάντηση του ΠΑΣ Κορινθος προς τον Τενεατη

0

pas

Η παρακατω ανακοίνωση απάντηση μας ήρθε από την ομάδα ΠΑΣ Κορινθος:

 

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση του Τενεάτη Αθικίων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την “οργή” της για την διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, εγκαλεί την ΕΠΣ Κορινθίας και ως μέντιουμ προέβλεψαν ότι το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο.

Σας Ενημερώνουμε ότι το δικό σας μέλλον είναι πράγματι δυσοίωνο αλλά και των δειλών που κρύβονται από πίσω σας.

Κύριοι έχετε “δικαιολογημένα παράπονα” γιατί ο διαιτητής δεν υπέδειξε στο 29′ λεπτό πέναλτι και αποβολή στο νούμερο 3 της ομάδας σας ο οποίος σταμάτησε με το χέρι του την μπάλα επάνω στην γραμμή της εστίας.

Εχετε “δικαιολογημένα παράπονα” γιατί στο 38′ λεπτό δεν απέβαλε το νούμερο 10 του σωματείου σας με απευθείας κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό χτύπημα που έκανε στο χώρο του κέντρου και ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 11ο λεπτό.

Έχετε “δικαιολογημένα παράπονα” γιατί δεν απέβαλε το νούμερο 11 της ομάδας σας στο 66′ λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα – όντας τελευταίος παίκτης ανέκοψε τον παίκτη μας από πίσω πριν την επίτευξη του γκολ – και υπέδειξε μόνο πέναλτι δίχως να πάρει ούτε κίτρινη κάρτα.

Τις τρεις αυτές και μόνο φάσεις θα τις δείτε στο διαδίκτυο από την κάμερα που ακολουθεί την ομάδα μας όλη την αγωνιστική χρονιά 2016/2017.

Τα στιγμιότυπα που ο πρόεδρος του σωματείου σας ουρλιάζει από το πρώτο ημίχρονο ότι θα “γαμει… το σπίτι του διαιτητή..” και την ΕΠΣ Κορινθίας θα τα αφαιρέσουμε σεβόμενοι το σωματείο που διοικείτε.

Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο “γελωτοποιός”,”αθλητικός εισαγγελέας” γνωστός και ως “νικηφόρος” ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.

Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.

Επειδή σίγουρα χρίζετε ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.

Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς αίτιους αυτούς που έχουν μπερδέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πολιτική και την σκοπιμότητα και τους λέμε ότι ως δειλοί και υποτακτικοί που είναι να σταματήσουν να κρύβονται γιατί ήρθε η ώρα που θα συναντηθούμε.

ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγεί

Το ΔΣ

 

Σχόλιο eKorinthos: Δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση της ομάδας ΠΑΣ Κορινθος υποχρεωμένοι μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του Τενεάτη.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε διαφωνούμε με τους χαρακτηρισμούς προς τον κ. Σκούρτη που θα μπορούσαν να λείπουν από την απάντηση επί των αγωνιστικών. Καλό θα είναι η ομάδα της Κορίνθου να αποφεύγει να συνδιάζει απαντήσεις προς πολλούς αποδέκτες.

Leave a Reply