Ανακοινώνει τον διάδοχο

0

2015030202828_162004947_type11291

Ειλημμένη είναι η απόφαση της αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Ολυμπιακού, με τον διάδοχό του να έχει ήδη επιλεγεί. Οπως ειναι σιγουρο, ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει αποφασίσει να αφήσει τον προεδρικό θώκο, παραμένοντας βεβαίως στον Ολυμπιακό ως μεγαλομέτοχος.

Και είναι δεδομένο πως ήδη «τρέχει» το πλάνο του νέου Ολυμπιακού με την εντολή Μαρινάκη να είναι υπέρ της δημιουργίας μιας πανίσχυρης ομάδας για την επόμενη σεζόν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ήδη το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού «τρέχει» με στόχο να γίνουν άμεσα οι πρώτες σημαντικές μεταγραφές και από το εξωτερικό σε έναν μήνα που ο Ολυμπιακός θα έχει τη φιέστα αύριο στο Καραϊσκάκη και τη δυνατότητα να κατακτήσει στον τελικό με την Ξάνθη και το κύπελλο.

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και θα γίνει πριν από την απολογία του στον ανακριτή. Ο Μαρινάκης θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για πρόσωπο αναγνωρίσιμο στην κοινωνία, αυξημένου κύρους Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες συζητήθηκε και το όνομα του Κριστιάν Καρεμπέ, όμως υπάρχει κώλυμα. Παράλληλα υποψήφιος είναι και ο Θοδωρής Γιαννίκος, αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, με εξαιρετικές σχέσεις στην Ευρώπη, που μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει βγει ουκ ολίγες φορές μπροστά από τους «ερυθρόλευκους».

Στο τραπέζι υπάρχουν και τα ονόματα των Βρέντζου, Κουντούρη και Π. Κόκκαλη, χωρίς όμως με τις νέες πληροφορίες να φαίνεται πως έχουν πολλές πιθανότητες.

Απάντηση