Ανακοίνωση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να απαντήσω σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στον ιστότοπό Loutrakiblog και αναφέρει το όνομά μου, κυρίως όμως την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κορίνθου, στην κατάρτιση των δημοτικών ψηφοδελτίων και τις εν δυνάμει υποψηφιότητες στο δήμο Κορινθίων.

Πολύ ξεκάθαρα και με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες , τον πολιτικό μου χώρο και την θέση την οποίαν σήμερα κατέχω ως Πρόεδρος της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στην Κόρινθο, δηλώνω πως ουδεμία πρόθεση εμπλοκής υπάρχει, πόσο δε μάλλον υποψηφιότητας από μέρους μου, στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Οποιαδήποτε αναφορά, φήμη, πληροφορία ή και συζήτηση που μπορεί να αναπτύσσεται τώρα ή θα αναπτυχθεί στους επόμενους μήνες, στερείται βάσεως και αληθείας.

Είμαι αφοσιωμένος στα καθήκοντα που, προσφάτως εκλεγείς στην Τοπική της ΝΔ της πρωτεύουσας του νομού, έχω αναλάβει.
Είμαι αφοσιωμένος και ξεκάθαρα ενεργός στο κόμμα της ΝΔ στηρίζοντας τις επιλογές, προωθώντας τις πολιτικές , κοινωνώντας στην κοινωνία όσα επιτελούνται για τους πολίτες, την ευημερία, την προστασία και την πρόοδό τους.

Δεν επιθυμώ να αναλύσω ούτε να εξηγήσω, άλλωστε δεν γνωρίζω τους λόγους που το όνομά μου ενεπλάκη σε αυτές τις συζητήσεις.
Ούτε θα απολογηθώ για τις ενδεχόμενες προθέσεις τρίτων.

Με την σημερινή μου παρέμβαση επιδιώκω να βάλω τέλος με τον πλέον απόλυτο τρόπο, στις συζητήσεις που προκλήθηκαν λόγω του δημοσιεύματος.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Εάν μελλοντικά αποφασίσω να θέσω εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μου για εκλογή, να είστε βέβαιοι πως πρώτος εγώ θα το ανακοινώσω δημόσια και επίσημα!

Με τιμή
Αποστόλης Γεώργαρης
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κορίνθου

Leave a Reply