Ανακοίνωση πολιτών για τα γεγονότα στο νοσοκομείο

0
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :
Η συνέχεια!!!
Σήμερα μια ομάδα Κορινθίων παραβρέθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να παραδώσει την επιστολή διαμαρτυρίας στον διοικητή του κ. Γρηγόρης Καρπούζης.
Του ζητήθηκε να πάρει θέση για την διάλυση του νοσοκομείου, να ζητήσει ή και να απαιτήσει άρση των αναστολών ώστε να μην μείνει το νοσοκομείο υπόστελεχωμένο, ειδικά τώρα που αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλοι ανεξαιρέτως μεταδίδουν.
Δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν απάντησε καν οπότε μάλλον μας προβληματίζει και μας αναγκάζει να κινηθούμε νομικά τουλάχιστον ζητώντας την απομάκρυνση του από μια θέση που εμείς πληρώνουμε.
Εντελώς τυχαία (εκτός και αν η κυρία Γκαγκα παρακολουθεί το προφίλ μου) αποφασίστηκε να έρθει στην Κόρινθο να δει το Νοσοκομείο μας ή υφυπουργός Υγείας την ίδια ώρα.
Ετσι παρευρέθηκε και ο κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος πολύ ευγενικά δέχθηκε να μιλήσει μαζί μας και να ακούσει τους προβληματισμούς μας.
Παρότι διαφωνήσαμε σε πολλά, δεσμεύτηκε να μεταφέρει την αγωνία μας για το Νοσοκομείο στην Υφυπουργό και τις υπόλοιπες λογικές και εκπορευόμενες από το Δημοκρατικό μας πνεύμα απαιτήσεις στην κυβέρνηση.
Περιμένουμε να θέσει θέμα στην βουλή προς επίρρωση των λεγόμενων του.
Το ίδιο Απαιτούμε και από τους λοιπούς βουλευτές της Κορινθίας αλλά και όλους τους βουλευτές της χώρας. Ήρθε η ώρα όλοι οι εκλεγμένοι να μιλήσετε αντιπροσωπευοντας το εκλογικό σώμα και όχι το σύστημα. Αλλιώς θα μας βρίσκετε πλέον μπροστά σας όλο και πιο συχνά.
Όταν κατέφτασε η κ. Γκάγκα, ευτυχώς οι αστυνομικές δυνάμεις μας προφύλαξαν και μας προστάτευσαν από κάθε ανεπιθύμητη επαφή μαζί της και με το επιτελείο της.
Οι Αγώνες άρχισαν… Ο τρόμος που ασκεί το σύστημα απέναντί μας δεν περνάει πια. Ήρθε η ώρα να νιώσετε εσεις την πίεση…
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply