Ανακαλύψτε τα καλύτερα επιτραπέζια στρατηγικής

0

Εσείς πως διασκεδάζετε με την παρέα σας; Αν σας αρέσει να μαζεύεστε όλοι μαζί και να παίζετε επιτραπέζια στρατηγικής, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Η “οικογένεια” του Fantasy shop με χρόνια πείρας στα παιχνίδια και προϊόντα φαντασίας, μοιράζεται μαζί σας ένα κοινό πάθος — τα επιτραπέζια στρατηγικής! Για αυτό συλλέξαμε τα καλύτερα επιτραπέζια στρατηγικής ώστε να σας εγγυηθούμε ώρες διασκέδασης με τους φίλους σας.

1. Warhammer 40,000 Universe

Ακόμα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο Warhammer 40K; Ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής με μινιατούρες, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των fans. Το παιχνίδι αυτό εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό σύμπαν τη 41η χιλιετία, όπου η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να κατακτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμους στο γαλαξία. Οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στην Αυτοκρατορία όπου επικρατεί ένα βάναυσο θεοκρατικό καθεστώς. Η Αυτοκρατορία βρίσκεται σε σημείο κατάρρευσης παρότι είναι μεγάλη και πολύ ισχυρή. Η κλιμάκωση του πολέμου, η διαφθορά, η γραφειοκρατική αναποτελεσματικότητα αλλά και η τεχνολογική στασιμότητα οδήγησαν την Αυτοκρατορία σε αυτό το σημείο. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας στρατό, βάψτε τα δικά σας μοντέλα, και παίξτε επικές μάχες ενάντια σε εξωγήινες φυλές, δαίμονες, και άλλα τέρατα!

2. Warhammer: AoS Wargame

Άλλο ένα τρομερά ενδιαφέρον επιτραπέζιο στρατηγικής που κάνει θραύση στο Fantasy World είναι το Warhammer: Age of Sigmar, ή αλλιώς AoS Wargame. Αφεθείτε σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου άνθρωποι, ξωτικά, νάνοι, ορκ, και δαίμονες μάχονται για την κυριαρχία! Ο συνεχής πόλεμος των οκτώ μεγάλων βασιλείων της κοσμικής πραγματικότητας με τις δυνάμεις του εξωκοσμικού βασιλείου του Χάους που σπέρνει την καταστροφή θα σας μαγέψει και θα σας συνεπάρει, χαρίζοντας ώρες παιχνιδιού. Ανακαλύψτε πως ο Sigmar κατασκεύασε τους Stormcast Eternals ώστε να ενώσει πάλι την ανθρωπότητα και να εξαφανίσει το Χάος. Συλλέξτε τον αγαπημένο σας στρατό με τις φιγούρες της επιλογής σας και ενδώστε σε επικές μάχες.

3. Star Wars: Legion

Το brand της Star Wars είναι πασίγνωστο σε όλο το κόσμο, και είναι απόλυτα λογικό το ότι έχει αμέτρητους fans παγκοσμίως. Είτε αφορά τις ταινίες, είτε τα παιχνίδια, το Star Wars είναι δύσκολο να μη συγκινήσει κάποιον. Έτσι λοιπόν και το επιτραπέζιο στρατηγικής Star Wars: Legion είναι από τα πιο αγαπημένα των παικτών. Οι μάχες είναι αδιάλειπτο κομμάτι στο σύμπαν Star Wars, από την ήττα της Επανάστασης στη μάχη του Χοθ, ως τις μικρές ομάδες της επανάστασης που αντιμετώπισαν stormtroopers στο Βουνό Moon του Endor. Οδηγήστε τις στρατιές σας τη νίκη με το παιχνίδι στρατηγικής Star Wars: Legion.

Βρείτε ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο Fantasy Shop και ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο που προσφέρουν τα επιτραπέζια στρατηγικής σε όλους τους fans της μαγείας και της φαντασίας.

Leave a Reply