Αναβάλλει την τελετή εγκαινίων στην Ολυμπιάδα η Eldorado Gold

0

Την αναβολή της τελετής των εγκαινίων στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας, μέχρι νεοτέρας,  ανακοίνωσαν οι διοικήσεις της Eldorado Gοld και της Ελληνικός Χρυσός. Η τελετή των εγκαινίων είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνονται τα εξής:

Με το παρόν Δελτίο Τύπου ανακοινώνεται ότι οι Διοικήσεις της Eldorado Gοld και της Ελληνικός Χρυσός αποφάσισαν να αναβάλουν την τελετή των εγκαινίων στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας, μέχρι νεοτέρας. Η τελετή των εγκαινίων είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου του 2017.

Από το Γραφείο Τύπου“.

Στο μεταξύ την έντονη ανησυχία τους για την εξέλιξη του έργου των Μεταλλείων Κασσάνδρας εκφράζουν οι εργαζόμενοι και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέο γύρο κινητοποιήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχισή του. Όπως τονίζουν, για άλλη μια φορά απειλείται το εργασιακό τους μέλλον εξαιτίας αδειοδοτήσεων που «μένουν στα συρτάρια». Αυτήν την φορά του εργοστασίου και των συνοδών εγκαταστάσεων του υποέργου Ολυμπιάδας καθώς και της τροποποίησης μελέτης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του υποέργου Σκουριών, αδειοδοτήσεις οι οποίες αν δεν ολοκληρωθούν δεν έχουν πλέον αντικείμενο εργασίας.

http://www.liberal.gr/arthro/158326/epikairotita/2017/anaballei-tin-teleti-egkainion-stin-olumpiada-i-Eldorado-Gold.html

Απάντηση