Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, η πλευρά της Μέρκελ δεν θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα

0

ImageHandler (49)

Ο Βρετανός δημοσιογράφος γράφει: «Eπικρατεί η ίδια κατάσταση που υπήρχε πριν έξι μήνες – Οι Γερμανοί τώρα ανοιχτά ωθούν σε ένα Grexit και το ΔΝΤ σε ελάφρυνση του χρέους», σημειώνει ο δημοσιογράφος

Περισσότερα μέτρα λιτότητας αλλά και ελάφρυνση του χρέους από το ΔΝΤ βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο αποψινό Eurogroup το οποίο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη ενώ οι Γερμανοί ωθούν ανοιχτά σε μία έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, αναφέρει ο Πολ Μέισον στο Twitter.

«Ζητήθηκε από την Ελλάδα περισσότερη λιτότητα – το γερμανικό πλάνο για Grexit δεν θα πετύχει – Ο Τσακαλώτος δε μπορεί να υπογράψει χωρίς κουβέντα για το χρέος», γράφει ο δημοσιογράφος του Channel 4 για την μέχρι τώρα εξέλιξη του Eurogoup.

Ακόμη αναφέρει: «Με άλλα λόγια επικρατεί η ίδια κατάσταση που υπήρχε πριν έξι μήνες – Αλλά οι Γερμανοί τώρα ανοιχτά ωθούν σε ένα Grexit και το ΔΝΤ σε ελάφρυνση του χρέους – Η ΕΕ έχει παραλύσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, τα κόμματα υπέρ της Μέρκελ δεν θα το εγκρίνουν (το πρόγραμμα διάσωσης)».

Leave a Reply