Αν δεν γίνουν αλλαγές στο νομοσχέδιο τότε θα αποκλείσουμε τις ελληνικές ομάδες

0

ImageHandler (4)

«Από την κουβέντα που είχαμε, είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνουν οι αλλαγές. Εάν δεν κάνουν τις αλλαγές δεν έχουμε άλλη επιλογή» δήλωσε ο Τζιάνι Ινφαντίνο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο λόγω του πένθους του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί (σ.σ.: έχασε τη μητέρα του) ταξίδεψε στο Μπαχρέιν προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο συνέδριο της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Γενικός Γραμματέας της UEFA αναφέρθηκε στις επαφές του με τον Έλληνα υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αποσύρει κάποιες από τις διατυπώσεις του νομοσχεδίου όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση της Αθήνας.

«Από την κουβέντα που είχαμε, είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνουν οι αλλαγές. Εάν δεν κάνουν τις αλλαγές δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εάν δεν ανταποκριθούν στη διορία που υπάρχει», τόνισε αρχικά ο 44χρονος αξιωματούχος από το Μπαχρέιν όπου βρίσκεται προσθέτοντας:

«’Οταν βλέπεις κάποια άρθρα τα οποία δίνουν το δικαίωμα στην κυβέρνηση να κάνει ορισμένα πράγματα που βρίσκονται στην δικαιοδοσία της ομοσπονδίας και επίσης υπάρχει ένας νόμος που τους εξουσιοδοτεί να ενεργούν με τρόπο που δεν επιτρέπει στην ομοσπονδία λειτουργεί ανεξάρτητα, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Απάντηση