Άλλη μια σύλληψη για φρουτάκια στο Λουτρακι

0

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα

image

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (11.4.2016) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρία (3) άτομα, μία 45χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουκρανίας, μία (1) 60χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και ένας (1) 66χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με υπηρεσίες παροχής διαδικτύου και τεχνικά ψυχαγωγικά παίγνια, όπου κατελήφθησαν ο 66χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος και η 45χρονη, ως υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στην 60χρονη.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -190- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Απάντηση