Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση «Βέροια» οι καταθέσεις Καφέ και Καλτσά

0

ImageHandler (86)

Δείτε τις καταθέσεις τους – Διαψεύδουν όσα κατέθεσαν Γεωργέας και Καλαϊτζίδης

Δύο καταθέσεις πρώην ποδοσφαιριστών της Βέροιας, του Παντελή Καφέ και του Νίκου Καλτσά, οι οποίοι ήταν μέλη της ομάδας της Ημαθίας στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον οποίο ερευνά ο ειδικός ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης, έρχονται να αλλάξουν τα όσα μέχρι τώρα είχαν γίνει γνωστά.

Τους δύο παλαιμάχους ενέπλεξαν στην υπόθεση με τις καταθέσεις τους ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γεωργέας και ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Σύμφωνα με την κατάθεση του Νίκου Γεωργέα, ο Παντελής Καφές ζήτησε να γίνει αλλαγή, γιατί είχε δοθεί εντολή στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να χάσουν με 3-0. Σε ανάλογο κλίμα, εμπλέκουν και τον Νίκο Καλτσά.

Όμως, τα όσα κατέθεσαν τόσο ο Παντελής Καφές όσο και ο Νίκος Καλτσάς αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.

Ο Παντελής Καφές κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου βρισκόταν στο χώρο του μασάζ γιατί είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν άκουσε από κανέναν να ζητάει από τους συμπαίκτες του να χάσουν το παιχνίδι με 3-0.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καλτσάς επισημαίνει ότι στο ημίχρονο δεν μπήκε στα αποδυτήρια, αλλά είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα με τους άλλους αναπληρωματικούς.

Προσθέτει, δε, ότι όταν ο Νίκος Γεωργέας έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού, κάθισε δίπλα του στον πάγκο και δεν του ανέφερε τίποτα σχετικό, ενώ έλεγε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.

Δείτε τις καταθέσεις:

Απάντηση